Recent Comments

Cuma İbriklerinin Boynu Bükük Kalmasın

 Her Cuma namaz için işini gücünü bırakıp,koşar adamlarla cuma namazına yetişmeye çalışan esnafı,halkı gördükçe  ibriklere su doldurup  namaza koşan müminlerin abdest almasına yardımcı olmak üzere 50 kadar ibrik satın aldı  Merhum Tahir KUNDURACI.Ve o tarihten sonra kendisi, eşi ve çocukları yani Kunduracı ailesi olarak her cuma namaz öncesi  ibriklere su doldurup hazır ettiler. Bu hayra vesile olmak isteyen hayırseverlerce alınan ibriklerin sayısı arttı. 2004 yılında Hakkın rahmetine kavuşan Tahir KUNDURACI nın geride bıraktığı bu hayırlı hizmeti eşi Huriye KUNDURACI aksatmaksızın devam ettirdi. Kar-kış-soğuk-sıcak demeden gücünün yettiği kadar her cuma ibrikler dolu ve hazır bekledi müminleri.


Ve değerli hemşehrilerim yıllardır her cuma hiç bir karşılık beklemeksizin kabul etmeksizin bu hayırda yorulan Huriye KUNDURACI annemiz yaklaşık olarak 45 gündür Konya Beyhekim Hastanesinde yatarak tedavi görmektedir. Teyzemizin geçirdiği  rahatsızlık sonucu şuur kaybı gelişmiş ve bilinçsiz bir şekilde yatmaktadır. Yani tıbbi müdahele yapılmış sizlerden dua beklemektedir. 

Ülkemizin bereketine vesile olan Huriye teyzemiz gibi anlarımızın başımızdan eksik olmaması duası ile sizleri bu durumdar haberdar etmekde benim Huriye teyzeye vefa borcumdur.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.