Recent Comments

Haklı Olarak Sitem Etti


​AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Vatan Nöbetinin son gününde yaptığı konuşmasında, Milli İrade Nöbetinde ilk günden buyana meydanda olan tüm Bozkırlılara teşekkür etti. Başkan Çelmeli: "Burada 27 gün boyunca Milli İrade Nöbeti tutulmuştur. Bu Devletten maaş alan bazı daire müdürlerini bir gün dahi bu meydanlarda göremedim. Onlara Yazıklar olsun" diyerek sitemde bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanı Çelmeli; Burada 27 gündür siyaset yoktu. Burada birlik-beraberlik vardı. Burada Vatan nöbeti vardı.
Bizlerin referansıyla bir yerlere gelenler bile neredeydi.

Hain Fetö terör örgütünün 15 Temmuz'da ülkemize karşı yaptığı darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Bozkır'da da devam eden milli irade nöbetleri son gün coşkuyla tamamlandı. Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli haklı olarak Milli İrade Nöbetinde bir gün bile görünmeyen bazı daire müdürlerine de sitem etti.
Bozkır Milli İrade nöbetlerini muhteşem bir coşkuyla tamamlarken, nöbetin 27. gününde Anıt Meydanına gelen Bozkırlılar, ellerinde bayraklar ve telefon ışıklarıyla meydanda muhteşem bir görüntü oluşturdu. Bozkır halkı attıkları sloganlarla darbe girişiminde bulunan hain fetö terör örgütüne karşı bir kez daha protesto etti.
Anıt Meydanında 27 gün boyunca Bozkırlılarla birlikte milli irade nöbeti tutan Bozkır Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, meydanlardaki dik duruşu, bundan sonraki hayatımıza da yaymamızı isteyerek, hak ile de olsa aldatmaya çalışanlara bundan sonra hiç kimsenin inanmamasını istedi. 15 Temmuz'dan beri milli irade nöbetine katılan, katkı yapan, bayrak sallayan, sponsor olan, tekbir getiren, dualar eden herkese ayrı ayrı teşekkür etti.
Başkan Çelmeli Milli İrade Nöbetinin son gününde yaptığı konuşmasında: "Başta 27 gündür bu meydanı boş bırakmayan tüm hemşehrilerime ve CHP, MHP, SP ile BBP'si ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum. Fakat bu devletten maaş alan bazı daire müdürlerini bir gün dahi bu meydanda göremedim. Onlara yazıklar olsun. Burada 27 gündür siyaset yoktu. Burada birlik-beraberlik vardı. Burada Vatan nöbeti vardı. Bizlerin referansıyla bir yerlere gelenler bile neredeydi. 27 gün boyunca burada nöbet tutan herkes onlara hakkını helal etmeyecektir. Vatan deyince her şeyi bir kenara onlarda atmalılardı" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.