Recent Comments

HELAL OLSUN MUHTAR!


​Bozkır'a bağlı Akçapınar Mahallesi Muhtarı Nejat Şen, 15 Temmuz'da Vatanımıza karşı darbe girişiminde bulunan fetö terör örgütü hainlerine, ilk gün Akçapınar halkıyla Bozkır kent meydanına gelerek protesto etti.

İlçemize bağlı Akçapınar Mahallesi Muhtarı Nejat Şen, 2014 yılının Mart ayındaki seçimlerde Akçapınar mahallesine muhtar olmuştu. Muhtar olduğu yıldan bu yana, Akçapınar'a hizmet etmek için gece-gündüz demeden koşturan ve işini takip eden muhtar Nejat Şen Bozkır'da da adından söz ettiren bir isim olduğu görülüyor.

15 Temmuz gecesi Vatanımızı ve Devletimizi yıkmak için darbe girişiminde bulunan hain fetö terör örgütüne karşıda yine Bozkır'ın kent meydanına ilk gelenlerden  biri olarak gazetemiz muhabirinin gözlerinden kaçmadı. Akçapınar Muhtarı Nejat Şen, 15 Temmuz gecesi vatan hainlerine karşı yapılan protestoda da gecenin geç saatlerinde, bayrak satan firmanın dükkânını açtırarak ne kadar Türk Bayrağı varsa alıp halka bayrak dağıttığı yine gözlerimizden kaçmadı.

Muhtar Nejat Şen, 15 Temmuz darbesinde, Vatan ve Milli İrade Nöbetlerini neredeyse hiç aksatmayanlardan biri olurken, ilk günkü bayrak sponsorluğunun ardından, ileri günlerde de kent meydanında nöbet tutan halkımıza çeşitli ikramlarda bulunduğu da gazetemiz muhabirinin takiplerinden kaçmadı.

Akçapınar için gecesini-gündüze katan ve Mahallesi için yoğun tempo gösteren ve tuttuğunu koparan olarak bilinen Akçapınar Mahallesi Muhtarına, 15 Temmuz darbe girişiminde de Bozkır'daki gösterdiği gayret ve sponsorluğundan dolayı kendisini kutlar, teşekkürlerimizi sunarız.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.