Recent Comments

iŞTE GURURUMUZ, iŞTE KOMUTANIMIZ


​Kamuflajlı alçakların 15 Temmuz gecesi darbe girişimini duyan Bozkırlı Jandarma Genel Komutanlığı Personel Daire Başkanı hemşehrimiz Kurmay Albay Aziz Yılmaz, beylik tabancasıyla lojmandaki evinden fırlayıp Jandarma'ya koştu. 18 darbeciye karşı karargahı savundu. İlçemiz Bozkır'a bağlı Kınık Mahallesinden merhum postacı İbrahim Yılmaz'ın oğlu olan Kurmay Albay Yılmaz, Bozkır'da doğup, büyüdüğü ve sırasıyla Kurmay Albaylığa kadar yükseldiği, 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı gelerek çatıştı. Hemşehrimiz Aziz Yılmaz Bozkırlının vatanına ne kadar sadakatli olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

Jandarma Genel Komutanlığı Personel Daire Başkanı hemşehrimiz Bozkırlı Kurmay Albay Aziz Yılmaz, 15 Temmuz gecesi ihanet çetesinin darbe girişiminde Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'nın ele geçirilmesini duyar duymaz beylik tabancasını yanına alarak sabaha kadar darbecilerle çatıştığı öğrenildi.
Bozkır'a bağlı Kınık Mahallesinden olan hemşehrimiz Bozkırlı Kurmay Albay Aziz Yılmaz, fetöcüler tarafından yapıldığı ortaya çıkan kumpas girişimiyle balyoz davası mağdurlarındandı. Balyoz davasından da 3 yıl içerde yatmıştı.

Bozkırlı Kurmay Albay Aziz Yılmaz, arkadaşlarına da haber verdiği, 3 komutan ve muvazzaf iki arkadaşı ile birlikte Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'nın ele geçirilmesini önlediği ortaya çıktı. 18 hainle çatışmaya giren Bozkırlı Kurmay Albay Aziz Yılmaz, dört arkadaşıyla birlikte destek gelene kadar karargahın ele geçirilmesini önlemişler.
Bozkır Postası, FETÖ'nün darbe girişiminde Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'nda yaşananların ayrıntılarına ulaştı. Kumpas olduğu ortaya çıkan Balyoz davasında 16 yıl hapis cezasına çarptırılan ve daha sonra beraat eden, Jandarma Kurmay Albay Bozkırlı hemşehrimiz Aziz Yılmaz, emekli Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Ali Demir ile muvazzaf Albaylar Nurettin Alkan ve Güven Şaban'ın Jandarma Genel Komutanlığı'nda darbecilere karşı direnen ilk askerler olduğu ortaya çıktı.
Bozkırlı hemşehrimiz Kurmay Albay Aziz Yılmaz, arkadaşlarını arayıp bazı askerlerin darbe kalkışmasına giriştiğini ve bir an önce Jandarma Genel Komutanlığı'na gidip hainleri etkisiz hale getirilmesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine de 5 muvazzaf subay, askeri lojmanlarda yakın oturdukları için tek araçla sivil giysilerle yola çıkmışlar. Yanlarına sadece beylik tabancalarını alan komutanlar, Jandarma karargahına vardıklarında sayılarının 18 olduğu belirtilen darbeci askerlerle sabaha kadar çatıştığı belirtildi. Jandarma Karargahı'na ilk giren subaylar Kurmay Albay Bozkırlı hemşehrimiz ve gururumuz olan Aziz Yılmaz ve arkadaşları, darbecilere direnerek karargahın ele geçirilmesini önledikleri öğrenildi. Çatışmada Albay Nurettin Alkan omzundan yaralanırken, Özel Kuvvetler de sabah 07.00'de komutanlığa operasyon düzenleyip tüm darbecileri öldürdü.
İlçemiz Bozkır'a bağlı Kınık Mahallesinden merhum postacı İbrahim Yılmaz'ın oğlu olan Kurmay Albay Yılmaz, Bozkır'da doğup, büyüdüğü ve sırasıyla Kurmay Albaylığa kadar yükseldiği, 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı gelerek çatıştı. Hemşehrimiz Aziz Yılmaz Bozkırlının vatanına ne kadar sadakatli olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.
Vatanını savunan ve Bozkırlının gururu olan, Bozkırlı hemşehrimiz, Kurmay Albay Aziz Yılmaz'ı, Köylüsü Merkez Camii İmamı Kadir Özdemir ile Gazetemiz Bozkır Postası'nın Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerini sunarken, vatanseverliliğinden dolayı "Bozkırlıya da bu yakışırdı" diyerek tebrik ettiler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.