Recent Comments

KARATAY'IN 15 NCİ PAZAR MARKETİ OLAN BAŞAK PAZAR MARKET TÖRENLE AÇILDI


​Yapımı tamamlanan Başak Pazar Market, Başak Mahallesinde yapılan törenle hizmete açıldı.

Düzenlenen törene Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Faruk Ulular, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Tüm İlçeler ve Karatay Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uzun, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Parti Mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından söz alan Başak Mahalle Muhtarı Asker Çetin mahallesine yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti.

Başak Mahallesine yapılan yatırımlardan bahseden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Büyükşehir Belediyesinin mahallede ana kollektör ve kanalizasyon hattı çalışmalarını gerçekleştirdiğini söyledi. 15 Temmuz Darbe gecesine de değinen Hançerli, ülkenin kötü günler geçirdiğini ifade ederek "Bizler hizmet etme peşinde iken birileri de birilerine uşak olma peşinde" dedi. Konya'nın darbecilere pirim vermediğini ve dimdik ayakta durduğunu dile getiren Hançerli, "Bizim asker ocağımız Peygamber ocağıdır" dedi. Önümüzdeki günlerde yapılacak törenlerden de bahseden Başkan Mehmet Hançerli, 2 Eylül Cuma günü Derbent ilçesinde yapımına başlanan Pazar Marketin temel atma töreni gerçekleştirileceğini ve ardından ileriki bir tarihte de Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri ve Düğün salonunun açılışının yapılacağını belirtti. "Bizim derdimiz memleketimizin yüceltilmesi ve güzelleştirilmesi yönünde çaba sarf etmektir" diyen Hançerli, yapılan Revizyon İmar Planı çalışmaları neticesinde yaklaşık 5 yıl sonra Karatay'ın tanınamayacağını, her yönüyle modern bir Karatay'ın ortaya çıkacağını vurguladı. Başkan Hançerli konuşmasının sonunda Karatay'da 15. Pazar Marketi olan ve yapımı tamamlanarak hizmete giren Başak Pazar Marketin hayırlı olmasını diledi.

Ardından söz alan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti olarak her zaman olumlu işler yapmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek Karatay Belediyesi'nin her çalışmasının yanında olduklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Başak Pazar Market, okunan duanın sonunda törene katılan protokol tarafından kurdele kesilerek hizmete açıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.