Recent Comments

Pakistanlı Parlamenterler Destek Ziyareti İçin Konya’da


​Pakistanlı parlamenterler 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye'de yaptıkları destek ziyaretleri kapsamında Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile görüştüler.

Pakistan'ın tüm partilerinden oluşan parlamenterler heyeti Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i ziyaret etti.

Senatör Mushahid Hussain Sayed başkanlığındaki heyetin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaptığı destek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akyürek, Pakistan ile Türkiye'nin kardeş olduğunu söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan ziyaretin kendilerine güç verdiğini belirten Başkan Akyürek, "Türkiye'nin yaşadığı 15 Temmuz sürecinden sonra bütün dostlarımızın üzüntü duyduğunu ve Türkiye için dua ettiklerini biliyoruz" dedi.

Senatör Mushahid Hussain Sayed ise, heyetin 8 siyasi partinin temsilcilerini içerdiğini ve bütün vatandaşları temsil ettiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile yaptıklarını görüşme hakkında bilgi verdi.

15 Temmuz'da Pakistan halkının Türkiye için dua ettiğini belirten Sayed, "Ülkelerine sahip çıkan Türk halkını ve kahraman liderlerini tebrik ediyoruz. Türk halkı ile gurur duyuyoruz. Gerçekten cesur bir millet. Güçlü ve cesur bir lideriniz var" dedi.

Başkan Akyürek, ziyaretin sonunda misafirlerine çini sikke hediye ederken Sayed de Başkan Akyürek'e halı hediye etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.