Recent Comments

Şehir Merkezindeki Ana Caddelerde Kalite Yükseliyor


​Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezleri ve mahalle yollarındaki çalışmaların yanında, şehir merkezinde daha önce kaldırım düzenlemesi yapılan ve altyapısı tamamlanan caddelerde asfalt çalışması yapıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sürdürdüğü yatırımların yanı sıra şehir merkezindeki ana caddelerde asfalt yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya merkez ve ilçelerde asfalt, yol ve altyapı konusunda yoğun bir yıl yaşadıklarını belirterek, 2016 yılı için Konya genelinde 200 milyon liranın üzerinde yol çalışması yapılmış olacağını dile getirdi.

İlçe merkezleri ve mahalle yollarındaki çalışmaların yanında, şehir merkezinde daha önce kaldırım düzenlemesi yapılan ve altyapısı tamamlanan caddelerde asfalt çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Akyürek, "Geçtiğimiz günlerde Kışla Caddesi'nde raylı sistem hattı boyunca asfalt kaplaması yaparak yolun standardını yükselttik. Yine Sivaslı Ali Kemal Caddesi'ndeki çalışmalar tamamlandı. Ekiplerimiz, gündüz trafik seyrini zora sokmamak için merkezdeki ana caddelerde gece çalışması yürütüyor. Larende Caddesi'nde Eski Stadyum önünden Meram Eski Yol Köprüsüne kadar olan alanın gidiş-geliş olarak asfalt kaplamasını yenileme çalışması devam ediyor. Stadyum tarafında çalışmalar tamamlanırken yolun diğer tarafındaki çalışmalar bu gece tamamlanacak. Böylece bölgenin yol standardı da yükselmiş olacak. Şehir merkezindeki çalışmalarımız ihtiyaç duyulan alanlarda devam edecek" dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını yüksek standartlı multiplex makinelerle yürütüyor.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.