Recent Comments

Bozkır Belediyesi ek hizmet binasının temelleri atıldı.


​Konya Bozkır Belediyesinin belediye hizmet binasına yapılacak olan ek hizmet binasıyla birlikte 800 m² daha genişletiyor. Ek hizmet binasının yer teslimi yapıldı, temelleri atıldı, ekim ayının sonuna kadar ek hizmet binasının faaliyete geçmesi planlanıyor.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve Belediye Meclis Üyeleri çalışmaların devam ettiği alanda incelemelerde bulunarak inşaat müteahhidi Mustafa Kalaycı inşaat sahibi Mustafa Kalaycı'dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ek Hizmet Binasının yapımı ile bilgilendirmelerde bulunan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "Büyükşehir yasasından önce Bozkır Belediyesine bağlı 3 mahalle vardı. Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle sayısı 51'e yükselerek hizmet alanı 17 kat arttı.

Hizmet alanımızın genişlemesiyle birlikte hem personel anlamında hem de hizmetin verildiği fiziki ortam anlamında birtakım eksikliklerimiz ortaya çıktı. Bu eksikliklerimizi büyük ölçüde giderdik. Bugün çalışmaları devam eden, yerinde incelediğimiz ek hizmet binasının fiziki anlamda sorunumuzu uzun bir süre çözeceğini umut ediyorum. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve sürekli hizmet vermenin önü daha da açılmış olacak. Bozkır'ımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Yeni yapılan Ek hizmet binamız, 400 m² zemin katında, 400 m² üst katta olmak üzere inşaat toplamda 800 m² bir alanda devam ediyor. Mevcut belediye hizmet binamızdaki odalarımız 12-13 m² odalardan oluşmaktaydı. Ek hizmet binamızla birlikte odalarımız 25 m² alana sahip oluyor. İnşaat müteahhidimizin belirttiği gibi 120 günlük iş bitirme süremiz bulunmaktadır. İnşaat müteahhidimiz Mustafa Kalaycı ekim ayının sonuna kadar işi teslim etmeyi planladığını belirtti. İnşallah hedeflenen sürede inşaatımız biter ve binamız hizmete girer. Tekrardan hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.