Recent Comments

Bozkır Gençlik Merkezinin temelleri törenle atıldı.


​Konya'nın Bozkır ilçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kazandırılan Bozkır Gençlik Merkezinin temelleri düzenlenen törenle atıldı.

Bozkır ilçe merkezinde düzenlenen temel atma törenine, Konya Valisi Yakup Canbolat, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Selçuklu, Ahırlı, Yalıhüyük, Karapınar Belediye Başkanları ve çevre ilçe kaymakamları katıldı.  

Temel atma töreninin açış konuşmasını yapan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "sayın Valimiz göreve geldiğinden bu yana Bozkır'a ilk ziyaretini gerçekleştiriyor. Sayın Valimize tüm Bozkırlı hemşehrilerim adına hoş geldiniz diyorum. Bu vesileyle bugün temellerini atacağımız, 4.3 milyon liraya yapılacak olan Bozkır Gençlik Merkezinin Bozkır'a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bozkır'a şu zamana kadar yaklaşık 35 milyonluk yatırım yapıldı. Bu yatırım hayata geçirilmesinde, Bozkırlıların, Konyalıların birliği ve beraberliği en önemli role sahiptir. Allah birliğimizi ve beraberliğimi daim kılsın" dedi.

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız yaptığı konuşmasında "şer odaklarına karşı mücadelemizin ülke olarak devam etmektedir. Bozkır'ın geçmiş dönemlerde hizmet noktasında sıkıntılar yaşıyordu, içinde bulunduğumuz yeni dönemle birlikte Bozkır'ın en çok hizmet almaya çalışan ilçeler arasında yer almaktadır.

Bozkır'a kazandırılan her yatırımda, Başkanımız İbrahim Gün'ün de belirttiği gibi, bir olmanın birlik olmanın önemli bir rolü vardır. Yaptığımız her çalışmada, aldığımız her kararda birlikte hareket ediyor, birlikte karar veriyoruz. Bozkır, hizmet alma noktasında, en çok hizmet almaya çalışan ilçeler arasında. Yapılan yatırımlarla birlikte Bozkır artık kabuğunu kırıyor, gelişmiş ilçeler arasında yerini olmaya başlıyor. Bugün de temellerini atacağımız gençlik merkezimizde emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Konya Valisi Yakup Canbolat, Gençlik merkezinin Bozkır'ın gençlerini ülkemiz adına daha da aktif yapacağını söyleyerek, temelleri atılacak gençlik merkeziyle birlikte Bozkır'ın gençlerinden beklentilerin yükseldiğini belirterek, temelleri atılacak olan Bozkır Gençlik Merkezinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Bozkır Gençlik Merkezinin inşaat sahasının yanında kurban kesildi, daha sonra gençlik merkezinin temelleri atıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.