Recent Comments

HAC’DAN DÖNEN TUTAL’A ZİYARETCİ AKINI


​AK Parti Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Nurullah Osmanlı, Eti A.Ş. Genel Müdürü  Mehmet Arkan , İdari Sos. Faal. Müd. İhsan Cebeci, Personel Müdürü Zekeriya Yılmaz, Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri Başkanları, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ve yönetim kurulu üyeleri Hac farizasını yerine getirerek Seydişehir'e dönen Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Hac ibadetini yerine getirerek kısa süre önce kutsal topraklardan Seydişehir'e dönen Belediye Başkanı Mehmet Tutal 'ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Çelik, Daire Başkanı Osmanlı, Stk Başkanları ve beraberindekiler hac farizasından dolayı Başkan Tutal'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Tutal,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Allah'ımıza şükürler olsun ki; Kurban Bayramı öncesi gittiğimiz kutsal topraklardan hacı olarak geri döndük. İlçemize döndüğümüz andan itibaren ziyaretimize gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbim kutsal topraklara gitmeyi herkese nasip etsin inşallah''dedi.

Ziyarete gelen misafirlerine Hurma ve Zemzem ikramında bulunan ve ziyaretçileriyle ilgilenerek sohbet eden Başkan Tutal, ziyarete gelen tüm hemşerilerine ve Seydişehir halkına teşekkür etti.

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.