Recent Comments

Instagram'a Zoom özelliği geldi!


​Instagram yeni özelliğini kullanıcılarına duyurdu. Dünya üzerinde en çok kullanılan fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'a zoom özelliği geldi.

Fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram yeni özelliğini kullanıcılara duyurdu. Instagram Zoom özelliği sayesinde artık kullanıcılar fotoğrafı yakınlaştırma imaknına sahip olabilecek. Geçtiğimiz aylarda farklı yenililklere giden Instagram yeni özelliği Zoom sayesinde şimdiden büyük beğeni topladı. İşte Instagram zoom özelliği hakkında merak edilen detaylar...

Artık Instagram üzerinden fotoğraf veya video görüntülerken görüntüye zoom yapmak mümkün. Bu yenilik sadece iOS işletim sistemine geldi ve Android kullanıcılarına ise önümüzdeki haftalara gelecek.

Güncellemeyi alan bazı cihazlarda ilginç bir şekilde bu özellik hala daha kullanılabilir değil. Ancak cep telefonlarında zoomlanarak çekilmiş görüntülerin kalitesi ortada. Dijital zoom her zaman çekim kalitesini düşürüyor. Güncelleme de başka bir değişiklik yer almıyor. Diğer taraftan uygulamaya yüklenen videolar hala daha 1080 piksel genişliğinde. Android için kesin bir tarih henüz belli değil.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.