Recent Comments

Köse’den Av. Numan KUZEY’e Ziyaret


​Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali KÖSE, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın uzun yıllardır avukatlığını yapan aslen Bozkır Akçapınar mahallesinden olan Hemşerimiz Av. Numan KUZEY'i Akçapınar mahallesinde ablasının evinde ziyaret etti.

 
Bozkır Zirat Odası Meclis Başkanı yardımcısı ve Akçapınar mahalle muhtarı Nejat ŞEN ve Ali KÖSE, hemşehrimiz Av. Numan KUZEY'le yapmış olduğu görüşmelerinde, Ziraat Odası olarak bir buçuk yılda çiftçilere yapmış oldukları hizmetleri anlattıktan sonra ileriki günlerde yapılması planlanan hizmetlerin bilgisinide aktardı.
 

Ziyarettteki memnuniyetlerini belirten Av. Kuzey yaptığı konuşmasında "Bozkırımızın sorunlarını uzakta olsam da takip ediyorum. Bozkırlı olmaktan da gurur ve şeref duyuyorum. Bozkır Ziraat Odası Başkanımızın AIi KÖSE'nin hizmetlerini Sosyal Medyadan ve ilçemizde bulunan Bozkır Postası Gazetesinden takip ediyorum ve hizmetlerinden dolayı kendisini ve ekibini tebrik ediyorum.

Başta başkanımız Ali Köse, ve Meclis Başkan yardımcısı ve Akçapınar Mahalle Muhtarımız Nejat ŞEN e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum"  dedi.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.