Recent Comments

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Eskişehir Milletvekili Salih Koca'dan Bozkır Ziyareti


​Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü ve Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli'yi ziyaret etti.

Başkan Gün'ü ve Başkan Çelmeli'yi ziyaret eden Başkan Koca, Bozkır'da devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca'ya ilçe merkezinde yürütülen çalışmaları yerinde göstererek, çalışmaları yerinde incelediler.

İlk olarak yapımı devam eden belediye ek hizmet binasını inceleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Salih Koca, daha sonra kapalı pazar alanında devam eden çalışmaları inceledi.

Kapalı pazar alanında devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Gün, 3.400 m² kapalı alana yapılan çok amaçlı bir şekilde kullanılacak olan kapalı pazar alanının Bozkır'da önemli eksiklikleri gidereceğini belirtti. Daha sonra Başkanlar restorasyon işlemlerinde son aşamasına gelinen tarihi eski belediye binasını ve tarihi Selçuklu taş köprüsünü incelediler. Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün burada yürütülen çalışmaların çok özel olduğunu belirterek, yürüyüş yolunun tamamlanmasıyla birlikte bu alanın Bozkır'ın kültür merkezi haline geleceğini söyledi.

İlçe merkezinde seçim vaatleri arasında yer alan tam donanımlı aile parkının restore işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte 2 aydır hizmette olan Prof. Dr. Mustafa Öz parkını da inceleyen Başkan Koca, yürütülen projelerin tamamlanmasıyla birlikte, Bozkır'ın kalkınmasına önemli ölçüde katkı sağlayacağını söyledi.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Eskişehir Milletvekili Salih Koca'ya Bozkır Sancağını ve Bozkır Tahini hediye etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.