Recent Comments

BAŞKAN TUTAL, MUHTARLARLA GÜNLERİNDE BULUŞTU.


​Seydişehir'de kırsal ve merkez mahallede görev yapan mahalle muhtarları onuruna bir yemek veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm muhtarların gününü kutladı.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçe merkezi ve kırsal mahallerde görev yapan muhtarlar onuruna yemek veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, muhtarlığın kutsal bir görev olduğunu ve muhtarların halk ile devlet arasında bir köprü görevi üstlendiğini söyledi.

Başkan Tutal tarafından Kuğulu Parkta verilen yemeğe, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı.

İnsanlar için önemli olanın gönülleri feth etmek olduğunu kaydeden Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit;''makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Bizlerde elimizden geldiği kadar insanların gönüllerine doğru yönelmeye çalışıyoruz. İnşallah Seydişehir için güzel şeyler yapabilmek adına,  birlik ve beraberlik içerisinde her zaman çalışacağız. Türk Milleti nasıl bin yıl var olduysa bundan sonrada var olacak. Siyasetçiler seçilmiş kişiler başımızın tacı. Çünkü seçilmek öyle kolay bir şey değil. Her zaman sizlere değer veriyor sizleri seviyoruz. Gününüz kutlu olsun" dedi.

Amaçlarının Seydişehir'e hizmet olduğunu kaydeden AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer;"Allah birliğimizi, bütünlüğümüzü bozdurmasın. Bizler bu makamların gelip geçici olduğunu biliyoruz. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Teşkilatımızla uyum içerisinde Seydişehir'e nasıl hizmet edebiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. İnşallah Seydişehir'e birçok proje kazandıracağız. Amacımız Seydişehir'e hizmet etmek. AK Parti iktidarının Seydişehir'e kazandırdığı projeler bitmiyor" şeklinde konuştu.

Muhtarların Devletin en uçtaki önemli  temsilcileri konumunda olduklarını, senenin 365 günü koşturduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,"Bizler seçimlerden sonra her ne kadarda bölgenin Belediye Başkanı olsak da, belirli bir siyasi kimliğimiz var. Ama siz muhtarlarımız öyle değil. Halkın temsilcisi ve mahallelerinizin temsilcisi olarak görevlerinizin başına geçiyor isimlerinizle yarışıyorsunuz. Bizlerin çalışmalarında özellikle kırsal mahallerimizde bizim gözümüz kulağımız, tutan elimiz noktasındasınız. Halka bizim aramızda bir köprü görevindesiniz. Belediye açısından halkla belediye arasındaki ilişkiyi kurma noktasında muhtarlar son derece önemli bir görev icra ediyorlar. Beraber çalışıyoruz. Sürenin yarısını tamamladık. Seydişehir'de bir huzur iklimi oluştu. STK'lar, bürokrasi içerisindeki müdürlüklerimiz, muhtarlarımız Seydişehir olarak son derece şanslıyız''dedi.

"SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK SİSTEM OTURDU"

Seydişehir Belediyesi olarak sistemin oturduğunu Fen İşleri Müdürlüğü ve İmar Müdürlüğü olarak belirli bir noktaya gelindiğini belirten Başkan Tutal;''Fen işlerinde belirli bir program yaptık. Bu yıl içerisinde 300 bin m2 'lik sıcak asfalt hedefimizin 285 bin m2'sini tamamladık. Geçmiş yıllarla kıyasladığımızda Seydişehir 'de zirvede bir rakam m2 olarak. Sathi kaplamada 600 bin m2 hedeflemiştik bunun 485 bin m2'sine ulaştık. Kilitli taş noktasında 60 bin m2 hedefimizin 50 bin m2 karesini tamamladık. Yaptığımız programımızda bir sapma ya da olumsuzluk yok. Hedefimizin üzerine çıktığımız alanlar var. Önümüzde iki  yaz dönemimiz var. Gerek kırsalda, gerek şehir merkezinde kilitli taş, sathi kaplama ve sıcak asfalt yapılmayacak hiçbir yerimiz kalmayacak''şeklinde konuştu.

BAŞKAN TUTAL; '' BU MEMLEKET BİZİM"

Kırsalıyla, şehir merkeziyle her noktası bu memleket bizim diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal''Özellikle 15 Temmuz akşamı yaşananları biz beraber yaşadık. Allah razı olsun dağ köylerimizden, kırsal mahallerimizden, merkez muhtarlarımız bizimle beraberdi. Sabaha kadar bizimle birlikte kaldılar. Teşekkür ediyorum. Biz gerek içerde, gerek dışarıda hainlere karşı, dışarıdaki onların ağa babaları olan dış düşmanlara karşı birlik, beraberlik olma mecburiyetindeyiz. Bunu da 15 Temmuz'dan sonrası çok iyi bir şekilde gösterdik. Bizim verebileceğimiz en güzel cevap çok çok çalışmak. Herkesin kendi alanında en iyi şekilde gayret etmek kaydıyla, biz bu memleketi güçlü hale getirmeliyiz. Düşmalara karşı  verebileceğimiz en güzel cevap bu. Ben bu duygu ve düşüncelerle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, muhtarlar gününüzün hayırlara vesile olmasını diliyorum''dedi.

Muhtarlar adına söz alan Sofuhane Mahallesi Muhtarı Ramazan Demiray, 19  Ekim Muhtarlar gününde kendileri hatırlayarak yemekle onurlandıran Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a  muhtarlar adına teşekkür etti.

Program sonunda Kaymakam Özyiğit, Başkan Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Konurer tarafından muhtarlara günün anısına hediye takdim edildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.