Recent Comments

Bozkır Ak Parti'den Erdal'a Hayırlı Olsun Ziyareti


​Bozkır Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne vekaleten atanan Erdoğan Erdal'a, Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Örs ile Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bozkır Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Çatdere, 2016-2017 Eğitim Öğretimin başlamasıyla birlikte, Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde boşalan Şube Müdürlüğüne görevlendirilmesi sonucunda, boşalan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne de Müdür Yardımcısı Erdoğan Erdal vekaleten atandı.

  Geçtiğimiz hafta içerisinde, Bozkır Halk Eğitim Müdür vekili Erdoğan Erdal'a, Bozkır Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Örs ile gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz hayırlı olsun ziyaretinde bulunurlarken, çalışmalarında başarılar dilediler.

Bozkır Halk Eğitim Müdürlüğüne vekaleten atanan Erdoğan Erdal, Üçpınar İlkokulunda, 2014-2015 yıllarında Müdür Vekili olarak görev yaptıktan sonra, 2015-2016 yılında da Soğucak Mustafa Yamaner İlkokulunda da Müdür Vekili olarak çalıştığı öğrenildi. Erdoğan Erdal, yeni eğitim döneminde de Bozkır Halk Eğitim Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atanırken, şimdide Mehmet Çatdere'den boşalan Müdürlüğe vekaleten bakacak.

Aslen Mersin Silifkeli'li olduğunu belirten Halk Eğitim Müdür Vekili Erdoğan Erdal, Bozkır'dan evli olduğunu söylerken, Bozkır'ın da eniştesiyim dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.