Recent Comments

Bozkır’a Karşı Kasıt mı Var?


​Yönlendirme Levhaları Neden Yok? Bozkır'a bağlı Akçapınar Mahallesinden olan duyarlı bir vatandaşımız Bayram Tuğrul, gazetemize gelerek Konya Merkez ile Konya Çevre Yolundan Bozkır'a giden yönlendirme levhalarının olmadığını ve Bozkır'a gelecek misafir sürücülerin şaşırdığını söyledi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde gazetemize gelen Akçapınar'lı Bayram Tuğrul amca, hiç kimsenin aklında olmayan bir konuyu gündeme getirdi. Bayram Tuğrul, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya şehir merkezinden Seydişehir'e, Beyşehir'e ve bazı ilçelere giden yol yönlendirme levhalarının olduğunu söylerken, Bozkır'a giden yönlendirme levhalarının olmadığını belirtti ve bu durum Tarihi ilçe olan Bozkır'a bir haksızlıktır dedi.

İlçemize bağlı Akçapınar Mahallesinde yaşayan Bayram Tuğrul, yaklaşık olarak 50 yıl İstanbul'da yaşadığını ve son 12 yıldır da Akçapınar Mahallesinde yaşadığını belirtti. Bayram amcamız gazetemize yaptığı açıklamasında; "Konya şehir merkezinin hiçbir yerinde BOZKIR yazan yönlendirme levhaları neden yok? Bozkır'a karşı bir kasıt mı var? Diye yetkililere soruyorum. Yönlendirme levhalarının olmaması Bozkır'a gelecek sürücüler ile misafirlerimiz Bozkır'a gelirken yolu karıştırmaktadırlar. Telefonda misafirlerimize Karaman yolunu takip et demekteyiz. O zaman Bozkır'ı Karaman'a bağlasınlar. Konya Büyükşehir Belediyemiz bu konuya bir an önce el atmalıdır. Konya şehir merkezine BOZKIR yazan yönlendirme levhalarını benim gibi her vatandaşımız istiyor, ama hiç kimse sesini duyuramıyor. Ben gazeteniz Bozkır Postası aracılığıyla buradan hem Bozkır yetkililerine, hem de Konya yetililerine sesleniyorum. Bu konuya acil bir çözüm bulsunlar" dedi.

Öte yandan Bayram Tuğrul, Konya Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkililerine de seslendi. Duyarlı vatandaşımız Bayram Tuğrul: "Konya çevre yolunda ve Konya çevre yolunda bulunan halk arasında Karaman göbeği denilen yerdeki yönlendirme levhalarında BOZKIR yazısı neden yok? Karaman yolunu takip eden sürücülerimiz, İçeriçumraya gelinceye kadar yolda tedirginlikler yaşamaktadırlar. Karayolları Bölge Müdürlüğünden de bu konuya acilen el atmalarını istiyorum" şeklinde dert yandı.

Bayram Tuğrul amcamızın gündeme getirdiği ve bu önemli gördüğümüz yönlendirme levhalarının, Konya şehir merkezinin bazı yerlerine, BOZKIR yazan levhaların bir an önce Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmasını istiyoruz. Bayram amcamız Büyükşehir Belediyesinden çok büyük bir şey istemiyor. Sadece şehir merkezinde BOZKIR'a giden yönlendirme levhaları istiyor.

Ayrıca Konya Karayolları Bölge Müdürlüğünden de Konya Çevre yolunda bulunan yönlendirme levhalarına acilen BOZKIR yazısının yazılmasını istiyoruz. Bozkır'ımız tarihi bir ilçedir. Hiç kimsenin Bozkır'ı küçümsememesini ve üvey evlat muamelesini de görmesini istemiyoruz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.