Recent Comments

Bozkırgücü Spor Kulübü Yeni Yönetim Kurulunu Seçti


​Bozkırgücü Spor Kulübü Derneği 1. Olağan Genel Kurul toplantısını 01/10/2016 Cumartesi günü Saat: 15.00'da Kozağaç Mahallesi Vakfe Sokak No: 4/A Meram / Konya adresinde kayıtlı 42 üyeden 22 üyenin katılımı ile yaptı.

Bozkırgücü Spor Kulübü Başkanı seçilen Muammer TUNAHAN yaptığı açıklamada:
"Kulüp olarak 1. olağan Genel Kurulumuzu yaptık. Beni bu gören arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aslında benim başkan olarak görmek istediğim kişi Bozkır Endüstri Meslek Lisesinde yıllarca Müdürlük hizmet yaparak bir çok insanı bizleri hayata hazırlaya değerli hocam Kemal ESENKAYA idi ama kendisinin sağlık sebeplerinden dolayı tedavi süreci sürdüğünden bizde kulüp olarak Değerli Hocamı Bozkırgücü Spor Kulübü Onursal Başkan olarak seçtik. Hocama acil şifalar diliyorum.

Bozkırgücü Spor Kulübü olarak bundan sonraki süreçte öncelikli hedefimiz Bozkır da eğitim gören yaklaşık 50 Özel Eğitim öğrencisi çocuklarımızın spor faaliyetlerine katılımını sağlamak suretiyle hayata tutunmalarını, sosyal ve sportif faaliyetler ile bireysel gelişimlerine katkı sağlamak ve fakındalık oluşturmak olacaktır. Ayrıca Kulüp olarak 50 ye yaklaşan üye sayımızı 100 ve üzerine taşımak için tüm üyelerimizden ve Bozkırlı hemşehrilerimizden katkı bekliyoruz."
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.