Recent Comments

SEYYİDHARUN ANADOLU LİSESİNE Z-KÜTÜPHANE AÇILDI


​Konya Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokolle  ''Medeniyet Okulları Projesi''kapsamında Seydişehir'de Seyitharun Anadolu Lisesine Z- Kütüphane kuruldu.

Seyitharun Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan Z kütüphane ve spor salonu açılışı Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve okula müdürleri tarafından yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokolle "Medeniyet Okulları Projesi" kapsamında 100 okula 100 kütüphane kurulumu çalışmalarında kurulan Z-Kütüphane'de 3 bin 470 kitap bulunuyor.

Okullarına kurulan kütüphane hakkında bilgi veren Seyitharun Anadolu Lisesi Müdürü Ali Bacaklı, okullarında öğrencilerin kitap okuma oranlarının çok yüksek olduğunu, günlük 80 ila 100 kitap alış verişi yapıldığını kaydetti.

 Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulları Projesi  kapsamında kurulan Z kütüphane'nin klasik kütüphane anlayışından farklı özellikler taşıdığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;'' Seyitharun Anadolu Lisesi'nde kurulan bu kütüphane sayesinde öğrencilerimiz, bilgi edinme, anlama ve yaratıcılıklarının geliştirilmesi için çeşitli fırsatlar bulacak. Kurulan Z-Kütüphane, klasik kütüphane anlayışından farklı özellikler taşıyor. Okullarımızda kurulan bu kütüphanelerle fiziki şartları ve teknolojik alt yapıları ile kütüphanecilik anlayışına çağdaş bir seviye kazandırılmış oluyor. Kütüphanemizin okulumuza kazandırılması noktasında Büyükşehir Belediye Başkanımıza  teşekkür ediyorum''dedi.

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.