Recent Comments

24 Kasım Öğretmenler Günü Bozkır'da da kutlandı.


​Konya'nın Bozkır ilçesinde öğretmenler günü nedeniyle, Hükümet Konağı önünde program düzenlendi.

Haberin Tüm Fotoğrafları!!!
Bozkır Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'ndaki törene Bozkır Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, Müdür Yardımcıları, daire amirleri, öğretmenler ve bir grup öğrenci katıldı.

Öğretmenler Günü özel çelenginin Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç'un sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra buradaki tören tamamlandı.

Bozkır Belediyesi Yeni Düğün salonu'nda devam eden programda ise günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç yaptı.

Koç yaptığı konuşmasında; " Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir.

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. İdealini ve heyecanını daima taze tutan kendini her zaman yenileyen siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir.

Ağır ve büyük bir sorumluluk olmakla birlikte eşsiz bir gurur vesilesi olan bu onurlu mesleğin tüm mensuplarına güvenimizin sonsuz olduğunu önemle vurgular, bu sorumluluklarını eksiksiz olarak yerine getireceğine inancımı belirterek tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızın Öğretmenler Gününü kutlar, başarılar dilerim" dedi.

Emekli olan ve mesleğe yeni giren öğretmenler adına yapılan konuşmaların ardından mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin etti. Emekli öğretmenlere plaket takdiminin ardından, Bozkır 24 Kasım Öğretmenler Günü programı son buldu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.