Recent Comments

Bozkır’da çocuklarla halı saha maçı yaptılar


​Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Yelbeği mahallesine Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Bozkır Belediyesinin yapmış olduğu protokolle mahalleye kazandırılan sentetik çim sahada, Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, öğrencilerle beraber futbol maçı yaptı.

Bozkır ilçesi Yelbeği mahallesinde bulunan ilkokul hizmet binasının yanına yapımı tamamlanan sentetik çim sahada ilk futbol maçını Bozkır kaymakam Demir ve Bozkır Belediye Başkanı Gün öğrencilerle birlikte gerçekleştirdi.

Çocuklarla yapılan futbol maçı sonrası açıklamalarda bulunan Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, "Bu tesisin yapılmasında emeği geçen başta Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi.

Yelbeği mahallesine Spor Toto Teşkilatı tarafından kazandırılan saha hakkında açıklamalarda bulunan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız'ın destekleriyle ilçemizdeki hizmetlerimizin sayısını arttırmaya devam ediyoruz. 16 okulumuzun bakım ve onarımlarını gerçekleştirerek öğrencilerimize daha konforlu eğitim ortamı sağlamış olduk. Ayrıca 3 mahallemize sentetik çim saha yapımını kararlaştırmıştık. Kendi imkânlarımızla bu sayıyı 5'e çıkararak 5 mahallemize sentetik çim saha kazandırdık. Bugün Yelbeği mahallemize kazandırdığımız sentetik çim sahamızda çocuklarımızla birlikte buranın açılışını yaptık ve ilk futbol maçımızı oynadık. Yaptığımız sentetik çim sahaların hepsini okulların yanına yaparak çocuklarımızın daha fazla yararlanmasını sağladık. Yelbeği mahallemize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum.

Büyükşehir Belediyemiz tarafından 3 mahallemize mahalle konağı yapımı tamamlandı. Bozkır Belediyesi olarak 4 mahallemizde mahalle konağı yapımını tamamladık diyebiliriz. Yelbeği mahallemizde de mahalle konağının yapımı tamamlanmak üzere. Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız'ın da katkılarıyla yapımı tamamlanmak üzere olan Yelbeği mahalle konağımız, mahalle sakinlerine hayırlı olsun" dedi.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.