Recent Comments

Kaymakam Demir’den Kızılay’a Ziyaret


​Kızılay haftası nedeniyle Bozkır Kaymakam Mustafa Demir Türk Kızılayı Bozkır Şubesini ziyaret etti. Kaymakam Demir'i Bozkır Kızılay Şubesi Başkanı Mustafa Ünal ile Yönetim Kurulu karşıladı.

Türk Kızılay'ı haftası nedeniyle Bozkır Kızılay Şubesini ziyaret eden Kaymakam Mustafa Demir'e, Bozkır Kızılay Şube Başkanı Mustafa Ünal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken teşekkür etti.

Bozkır Kızılay Derneği Şube Başkanı Mustafa Ünal, "Türk Kızılayı yardımlarla ayakta durmaktadır. Bu doğrultuda durumu iyi olan her vatandaş, Kızılay'a yardım etmeli ve bağışlarda bulunmalıdır. Yapılan yardımlar, felakete uğrayanlara ve ihtiyaç sahiplerine en kısa sürede ulaştırılmaktadır. Unutulmamalıdır ki biz de bir gün felakete uğrayıp yardıma muhtaç hale gelebiliriz. Türk Kızılay'ına yapılan her yardım bir gün bizlere de lazım olabilir" dedi.

Kaymakam Demir ise,''147 yıldır gönüllü olarak çalışmalar yürüten Türk Kızılay'ı, günümüze kadar milyonlarca insana yardım elini uzatmıştır. Kızılay savaşta ve barışta halkın kara gün dostudur. Savaşta yaralananlara, ölenlerin ailelerine yardıma koşar. Yaraları sarar. Her türlü yardımı yapar. Barışta yangın, sel, deprem felaketlerine uğrayanlara sıcak yardım elini uzatır. Fakirlere, düşkünlere, kimsesizlere yardım eder. Onlara yiyecek, giyecek, içecek, yakacak, çadır ve para yardımı yapar. Yurt içinde ya da yurt dışında deprem, sel baskını, savaş olur olmaz Kızılay depolarını açar, felaket bölgesine çadır, battaniye, giyecek, yiyecek, kan ve ilaç gönderir. Böylesine büyük bir önem arz eden Kızılay teşkilatının tüm gönüllülerini canı gönülden kutluyor, her an yanlarında olduğumu ifade etmek istiyorum.'' dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.