Recent Comments

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN MAHALLELERE TİP PROJE UYGULAMASI


​Seydişehir  ilçesine  bağlı  kasaba ve köye dönüşen mahallerde yaşayan vatandaşlar için belediye tarafından tip projeler hazırlanarak ücret alınmayacak.

Başkan Tutal, Tip Proje kullanımının merkezde maddi durumu uygun olmayan ve  kırsalda yaşayan vatandaşların umudu olduğunu kaydetti.

Büyükşehir Yasası ile birlikte kırsalda yaşayan vatandaşlarında proje hazırlatmak zorunda olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;'' merkez mahallelerde olduğu gibi  kırsalda yaşayan vatandaşlarımızda artık  ev yapacakları zaman  proje hazırlatmak ve bu projeler için yüksek ücretler ödemek durumda kalacaklardı. Seydişehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bu durumunu düşünerek, Eylül ayı meclis toplantımızda durumları uygun olmayan vatandaşlarımızın ve kırsalda oturan vatandaşlarımızın  evlerinin projelerini ücretsiz hazırlama kararı aldık.İmar Müdürlüğü olarak kırsal  yerleşim alanı içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın evlerinin projelerini hazırlayıp, yine vatandaşlarımıza ücretsiz veriyoruz" dedi.

Hazırlanacak olan tip projelerin, vatandaşların yaşadığı yerleşim alanlarına uygun olarak hazırlanacağını ifade eden Başkan Tutal;'' vatandaşlarımız   Belediyemiz tarafından hazırlanan tip projeler  karşılığında hiçbir ücret ödemeyerek proje bedelinden kurtulmuş olacaklar''dedi.

 

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.