Recent Comments

Kaymakam Demir’denMHP’ye Veda Ziyareti


​Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Giresun Çamoluk İlçe Kaymakamlığına tayini çıkması nedeniyle geçtiğimiz hafta içerisinde veda ziyaretlerine başladı. Kaymakam Demir, siyasi parti ilçe teşkilatlarına da veda ziyaretlerinde bulundu.

 3 yıldır Bozkır Kaymakamlığını yürüten Kaymakam Mustafa Demir'in İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kaymakamlar kararnamesinde, Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir'de yer aldı. Kaymakam Demir'in ataması ise Giresun ili Çamoluk ilçe Kaymakamlığına yapıldığını geçtiğimiz haftaki gazetemizde duyurmuştuk.

Kaymakam Mustafa Demir bu hafta içerisinde ilçemizden ayrılacağından dolayı geçtiğimiz hafta içerisinde, Bozkır'da esnaf, sivil toplum kuruluşlarını ve siyasi partilerin ilçe teşkilatlarını tek tek ziyaret ederek vedalaştı.

Kaymakam Mustafa Demir'in son ziyareti ise MHP Bozkır İlçe Teşkilatı olduğu belirtilirken, MHP ilçe Başkanı Ata Küçükduran, Kaymakam Mustafa Demir'in ziyaretiyle ilgili gazetemize basın açıklaması yaptı.

MHP Bozkır İlçe Başkanı Ata Küçükduran yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Üç yıldır Bozkır Kaymakamlığını yürütmekte olan Kaymakamımız Mustafa Demir, İçişleri Bakanlığının yayımladığı son kararnamesinde, Giresun İli Çamoluk İlçe Kaymakamlığına atandığını öğrendik. Bu nedenle Kaymakam Mustafa Demir ilçemizden ayrılacağından dolayı MHP ilçe Teşkilatımızı ziyaret etmişlerdir. Şahsım ve Partim adına kendisine gösterdiği bu nezih veda ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde de başarılarının devamını dilerken, daima bahtının ve yolunun açık olmasını da Yüce Rabbimizden temenni ediyoruz" dedi.

Öte yandan MHP Bozkır İlçe Başkanı Ata Küçükduran, İçişleri Bakanlığının son yayımladığı kararnamede Bozkır ilçemize Kaymakam atanmadığını üzülerek öğrendiklerini söyledi.

Başkan Küçükduran, Bozkır Kaymakamlığına yine 6-8 ay vekâleten başka ilçelerin kaymakamlarının bakacağına vurgu yaparken, 'MHP olarak tarihi bir ilçemize vekâleten bakılacağından dolayı olsun, Bozkır'ın 3-4 yıl önce derecesinin düşürülmesine olsun bizler MHP ilçe Teşkilatı olarak Bozkır'a yapılan bu haksızlıkları kabul etmiyoruz. Bozkır iktidar partisinin mensupları bu konuya acilen el atmalıdırlar' şeklinde sitemlerde bulunarak basın açıklamasını tamamladı.

(Haber: Yunus YILMAZ)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.