Recent Comments

Kaymakam’dan Gazetemize Veda Ziyareti


​Son Kaymakamlar kararnamesi ile Çamoluk Kaymakamlığına atanan Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir veda ziyaretleri kapsamında Gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret etti. Kaymakam Demir Bozkır'dan güzel anılarla ayrılacağını belirtirken, gazetemize de sorumlu basın anlayışından dolayı teşekkür ederek çalışmalarımızda başarılar diledi.

İçişleri Bakanlığının son kararnamesi ile Giresun İli Çamoluk Kaymakamlığına atanan Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir veda ziyaretleri kapsamında Gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret etti.

Samimi ortamda geçen ziyarette Kaymakam Demir 3 yıllık süre içerisinde kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek "İnsana hizmet bizim için önemli; bu noktada adımlar atmaya çalıştık. Bozkır'da aile olarak güzel anılarla ayrılacağız. Devlette devamlılık esas; gideceğimiz yerde yine aynı anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz. İlçede görev yaptığımız sürede basında bizim sesimiz kulağımız oldu. Bu noktada sorumlu basın anlayışınız kapsamında yaptığınız haberler bizler için halkın sesi oldu. Bu çizgide yayınlarınızı sürdüreceğinize inancım tam. Geldiğim günden bu yana Bozkır Postası Gazetesini hep takip ettim. Gerçekten kaliteli bir gazete olarak okuyucularıyla buluşuyor ve etkili bir gazete olduğunu da fark ettim. Bozkır Belediyesine ait aylık Belediye Bülteninin de sizin matbaanızda basıldığını öğrendim. Tasarımıyla olsun, baskı kalitesiyle olsun çok güzel. Bozkır Postası olarak bu kalitenizden ve basın sorumluluğunuzdan asla ödün vermeyin. Bu şekilde devam etmenizi temenni ediyorum" diyen Kaymakam Mustafa Demir gazetemizdeki konuşmalarında, tüm Bozkırlılardan da helallik istiyorum dedi.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ise Kaymakam Demir'e ziyaretinden dolayı ve ilçemize yapmış olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür ederken, yeni görev yerinde de başarılar diledi.

Kaymakam Mustafa Demir'in 15 Aralık 2016 Perşembe günü sabah saatlerinde Bozkır Kaymakamlık konutundan ayrılacağı öğrenildi. Bozkır Kaymakamlığına da Güneysınır ilçe Kaymakamının vekâleten bakacağı belirtildi.

(Haber: Özgür YILMAZ)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.