Recent Comments

2017 yılına dair büyük umutlarımız var!


​Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, gazetemiz muhabirine yaptığı konuşmasında, 2017 yılından umutlu olduğunu belirtti. Başkan Gün: "2016 yılında çok üzüldük ama 2017 yılından umutluyum. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir yıl geçirmeyi diliyorum" dedi.

 Gazetemiz Bozkır Postası muhabirine, 2016 yılının Türkiye ve dünya için üzüntülerle dolu geçtiğini söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, 2017 yılına dair büyük umutlar içerisinde olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Gün, muhabirimizle yaptığı söyleşisinde: "Ülkemiz 2016 yılında ciddi sıkıntılar, üzüntüler yaşadı. Yaşanan terör saldırıları, hainlerin darbe girişimi başta olmak üzere yaşanan sorunlar karşısında milletçe dik durduk. Ama bu dik duruş, üzülmediğimiz ya da canımızın yanmadığı anlamına gelmiyor.

Güzel ülkemizi hedef alan iç ve dış mihraplara karşı Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemiz Bozkır'da da birlik ve beraberlik içerisinde olarak her zamankinden daha sıkı kucaklaştık. İnanıyorum bu güçlü birlik ve beraberliğimiz 2017 yılında daha da güçlenecek. Hainlere fırsat vermeyeceğiz. Kimsenin ülkemiz ve milletimiz üzerinde haince kurduğu hayallerini gerçekleştirmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu anlamda 2017 yılına dair büyük umutlarımız var. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin, yeni yılda gücümüze güç katsın inşallah" diye konuştu.

Öte yandan Başkan Gün, Bozkır İlçesi adına 2016 yılının önemli hizmetler ve projelerle dolu geçtiğini de kaydetti. Başkan İbrahim Gün: "İlçemizde 2016 yılını hizmetler ve projeler noktasında dolu dolu geçirdik. Yaptığımız hizmetleri saymamıza gerek yok herkes bunu biliyor. Rutin belediyecilik çalışmalarımızda yakaladığımız başarıyı, sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarımıza da yansıttık. Ardı ardına hayata geçen projelerimizle, sosyal, kültürel, sportif ve istihdama dayalı onlarca önemli işlere imza attık. 2017 yılı planlarımızı tamamladık. 2017 yılında, 2016 yılının misli bir performansımızı inşallah ortaya koyacağız. Birçok önemli projemizin, Bozkırlı hemşerilerimizle buluşması da yine 2017 yılında olacak. İlçemiz Bozkır Konya ilçelerinin yıldızı olması adına dur durak demeden çalışacağız. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin yeni yılını gazeteniz Bozkır Postası aracılığıyla kutluyor, hayırlara vesile olmasını da yüce Mevla'mızdan diliyorum" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.