Recent Comments

Başkan Gün, TEOG birincisi Emine Karakaş’ı makamında ağırladı.


​Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak TEOG Türkiye birincisi Emine Karakaş'ı makamında ağırlayarak öğrenciye çeyrek altın hediye etti.

TEOG birincisi Emine Karakaş'ı makamında ağırlayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Emine Karakaş'ın Türkiye birincisi olmasının Bozkır'da eğitim kalitesinin iyi derecede olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. TEOG birinciliğini birkaç soruyla kaçıran öğrencilerin de olduğunu söyleyen Başkan Gün, her bir öğrenciyi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederek sözlerinde şu ifadelere yer verdi, "İlçemiz zorunlu hizmet bölgesinde bulunmaktadır. Bu sebeple öğretmen açığımız minimum düzeydedir. Öğretmen açığının olmaması öğrencilerimizin başarısına da yansımıştır. Aynı zamanda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaların da bu bağlamda önemi çok büyüktür" dedi.

Bozkır'ın topraklarında yetişen her bir çocuğun bir Prof. Dr. Mustafa Öz olma potansiyeli taşıdığını da sözlerine ekleyen Başkan Gün, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, "Bozkır'dan çıkıp dünyaya açılan çok önemli isimler hala Bozkır'da yaşıyor, yaşatılıyor. Bu isimler başta Konya'mız, ülkemiz ve dünya için sağlıktan bürokrasiye, ticaretten siyasete ve kamuya kadar farklı alanlarda hizmet vermektedir. Bu sebeple Bozkır'da yetişen her bir çocuğumuzun bir Prof. Dr. Mustafa Öz olma potansiyeli taşıdığına inanıyorum. Her bir çocuğumuzun daha sağlıklı eğitim alması için çalışmalarımız aralıksız da bu bağlamda devam ediyor. Bu vesileyle bugün makamımızda ağırladığımız Atatürk Orta Okulu 8. Sınıf öğrencisi Emine Karakaş'ı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.