Recent Comments

Öğrencilere ödüller Kaymakam Öztürk tarafından verildi.


29 Ekim 2016 ile 04 Kasım 2016 günleri arası Kızılay Haftası olması sebebi ile Bozkır Kızılay Şubesinin Yönetim Kurulu kararına istinaden ilçemizde Liseler arası Şiir ve Kompozisyon yarışması düzenlenmiştir. Yarışma sonucu dereceye girenlerin ödülü kaynakamlık makamında verilmiştir.




Yarışmaya katılan öğrencilerden;

1.´lere yarım altın,

2.´lere çeyrek altın,

3.´lere gram altın ödülü verilmiştir.



Şiir yarışmasında 1. olan Bozkır İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hatice İNAN´a,

Kompozisyon yarışmasında 1. olan Zengibar Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma BOYUNSUZ´a ödüllerei Bozkır Kaymakamı Sayın Emre ÖZTÜRK tarafından verilmiştir.



Şiir yarışmasında 2. olan Bozkır Anadolu Lisesi öğrencisi Ceyda ÇINAR´a ödülü Kızılay Şube Başkanı Mustafa ÜNAL tarafından verilmiştir.

Kompozisyon yarışmasında 2. olan Bozkır Anadolu Lisesi öğrencisi Ceyda ÇINAR´a ödülü Pozkır Postası İmtiyaz Sahibi Yunus YILMAZ tarafından verilmiştir.



Kompozisyon yarışmasında 3. olan Bozkır İmam Hatip  Lisesi öğrencisi Fırat GÜLTEKİNER´e ödülü İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz KOÇ tarafından verilmiştir.

Şiir yarışmasında 3. olan Bozkır İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hamide SEL´e ödülü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz DEMİR tarafından verilmiştir.



İlçe Kaymakamı Emre ÖZTÜRK Kızılay Şube Başkanı Mustafa ÜNAL´a düzenlenen yarışma için teşekkür ederek, öğrencilere de başarılarının devamını dilemiştir.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.