Recent Comments

Bozkır Gençlik Merkezinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.


​Konya'nın Bozkır ilçesinde 2016 yılında Konya Valisi Yakup Canbolat ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'ın katılımlarıyla temelleri atılan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bozkır'a kazandırılan Bozkır gençlik merkezinin yapımı aralıksız devam ediyor.

Yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatının ilk iki katının kaba inşaatı tamamlandı. Edinilen bilgilere göre hava şartlarının olumlu geçmesiyle birlikte çalışmalar hız kesmeden devam edeceği ve ağustos ayı sonuna kadar gençlik merkezinin hizmete gireceği belirtildi.

Gençlik Merkezinin inşaatı hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "Gençlik merkezimizin tamamlanmasıyla birlikte gençlerimize yönelik bir sosyal donatı alanı daha hizmete girmiş olacak. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bozkır'da yatırımlar 2017 yılında da hız kesmeden devam edecek. 2017 yılında haya geçireceğimiz projelerle Bozkır daha da prestij kazanacak. 2017 yılında hizmete girmesini beklediğimiz iki önemli projemiz var. Biri otogar projesi, diğeri de Çarşamba çayı rekreasyon projesidir. Bu projelerimizi hayata geçirdiğimizde Bozkır, daha da prestij kazanacak.

Gençlik merkezinin Bozkır'a kazandırılmasından dolayı mutluyuz,  emeği geçen Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'a, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik'e ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'a teşekkür ederim" dedi.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.