Recent Comments

Akkise Meydanında Vatandaşların Sorunlarını Dinlediler


​Geçtiğimiz ay göreve başlayan komşu ilçemiz Ahırlı Kaymakamı Yasin Akgül, nüfusun yoğun yaşandığı yerlerden Ahırlı ilçesine bağlı Akkise mahallesinde halkla buluşma toplantısı gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son kararnameyle, komşu ilçelerimizden Ahırlı ilçesine atanan ve geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde görevine başlayan Kaymakam Yasin Akgül, Ahırlı ilçesine bağlı Akkise Mahallesinin meydanında halkla buluştu ve sorunları dinledi.

Ahırlı Kaymakamlığı koordinesinde ve Kaymakam Yasin Akgül Başkanlığında, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, mahalle halkı, sivil toplum kuruluşu üye ve yöneticileri, okul müdürleri ve öğretmenler, okul aile birliği başkanları, mahalle muhtarları ile daire amirlerinin katılımı ile geniş tabanlı olarak Akkise Mahalle Meydanında bir toplantı gerçekleştirildi.

Her kesimi temsil eden katılımcıların iştirak etmesi ile geniş tabanlı olarak gerçekleştirilen toplantıda toplumu ilgilendirilen genel sorunlar değerlendirilmiş, azami derecede çözüm yolları ve önerilerin görüşüldüğü öğrenildi. Bu toplantıda vatandaşlara ve muhtarlara soru ve taleplerini doğrudan ilgili daire amirlerine iletme ortamı oluşturulduğu da belirtildi.

Öte yandan Ahırlı Kaymakamı Yasin Akgül ile Belediye Başkanı İsa Akgül, Muhtarların ve ilçe halkının sorunlarını dinlerlerken, sorunların çözümü konusunda da notlar aldıkları görüldü.

Kaymakam Akgül; Ahırlı ilçemizde yapılacak tüm hizmetler için gece gündüz demeden el ele vererek birlikte çalışmalıyız dedi. Belediye Başkanı Akgül'de; "Ahırlı ilçemize ve tüm mahallelerimize göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet için gecemizi gündüzümüze kattık, katmaya da devam edeceğiz" diyen Başkan Akgül, böyle bir toplantıyı gerçekleştiren Kaymakam'a teşekkür ederken, Belediye Başkanlığı döneminde de üçüncü yılı geride bırakmaya az kaldığı üç yılda yaptığı hizmetlerden kısaca bahsetti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.