Recent Comments

Baloğlu Bozkır’da Coşkuyla Karşılandı

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları için 29 Mart 2017 Çarşamba günü Bozkır'a geldi. Milletvekili Baloğlu ilçemize bağlı mahallelerde yaptığı ziyaretlerinde, Bozkırlı hemşehrilerimiz tarafından coşkuyla karşılanırken, yine halkımız 16 Nisan için evet evet evet sloganları attılar. "Bizi çok büyük bir olgunlukla, misafirperverlikle bağrına basan, karşılayan tüm Bozkırlı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum" diyen Milletvekili Baloğlu, gittiği mahallelerde de yaşlı ninelerimizle hasbihal olurken, onlarında dualarını aldı.


 AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, referandum çalışmalarını her ilçeye giderek sürdürdüğü belirtiliyor. AK Parti Konya İl teşkilatı da organize ettiği referandum çalışmaları kapsamında, Konya Milletvekillerine her bölge için program düzenlemeye devam ettiği görülüyor.

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü ilçemize ve mahallelere ziyarette bulunan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, "16 Nisan'da hem içerideki hem de dışarıdaki şer grubuna gerekli cevabı her zaman olduğu gibi Bozkır yine verecek" dedi.
İlçemiz Bozkır'a gelen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu'yu, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve partililer karşıladı. Bozkır'a bağlı mahallelere vatandaşları ziyaret giden Milletvekili Baloğlu'nu Bozkırlılar gittiği her mahallelerimizde coşkuyla karşıladıkları gazetemizin istihbarat servisine ulaştı.
Referandum çalışmaları için ilçemize gelen Milletvekili Baloğlu gittiği mahallelerde,16 Nisan'da yapılacak referandumu değerlendirdiği ve referandumdan sonra evet çıkması halinde Türkiye'nin daha da büyüyeceğini ve daha da ufkunun açılacağını belirttiği yine gazetemize gelen bilgiler arasında yerini aldı.
Mahalle ziyaretlerinde AK Parti Konya Milletvekilinin yanında bulunan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ile İlçe Başkanı Memduh Çelmeli de, ilçemize bağlı mahallelerdeki halkın isteklerini dinledikleri belirtildi. Başkan İbrahim Gün, mahallelerde vatandaşlarla yaptığı görüş alışverişinde, göreve gelmeden önce ne söz verdilerse yerine getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirttiği de yine gazetemiz muhabirinin araştırmaları arasında yer aldı.

Başkan Gün, Bozkır ve Bozkır'a bağlı mahallelerde yaşayan halkımızın hizmetlerin en iyisine layık olduklarına da vurgu yaptığı öğrenilirken, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra Bozkır ve mahallelerinin kaderinin değiştiğini ve değişmeye de devam edeceğini söylemiş. Başkan Gün ile İlçe Başkanı Çelmeli'nin halkın isteklerini not aldıkları ve en kısa sürede mahallelerinin ihtiyaçlarını belirten vatandaşlara, isteklerinin yerine getirilmesi için yine var güçleriyle mücadele vereceklerini belirtmişler.
Öte yandan 16 Nisan'da gerçekleştirilecek anayasa değişikliği halk oylaması çalışmaları kapsamında, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ve beraberindeki partililer, Bozkır ve mahallelere gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde halktan destek istediler. Bozkırlı hemşehrilerimiz de Mustafa Baloğlu'na sevgi seli gösterirken, "siz ülke için çalışıyorsunuz. Bizde ülkemizin geleceğinin daha da aydınlanması için evet vereceğiz" diyerek Baloğlu'nu coşku ve sevgi seliyle karşıladıkları yine gazetemize gelen bilgiler ışığında yer aldı.
Bozkır'ın her seçim zamanlarında olduğu gibi 16 Nisan'da da gerekeni yapacağını söyleyen Milletvekili Baloğlu, "Bozkır, halk oylamasında ortaya çıkacak 18 tane maddenin hepsini biliyor. Ben bilmiyorum diyenler zaten ön yargılı olanlardır. Ben onlara da saygı duyarım. Ama ezici bir çoğunluğu evet yönünde olan vatandaşlarımız konunun tümüne vakıflar, bize bazı konuları anlatıyorlar. Bozkır her zamanki gibi ferasetiyle, olgunluğuyla, vatan sevgisiyle, millet sevgisiyle şu anda dolu durumda, inşallah 16 Nisan'ı bekliyor. Hiçbir kimse Bozkırlının kararı konusunda endişeye düşürmemiş olarak görüyorum. Her girdiğimiz esnaf olsun, gittiğimiz her yerdeki halkımız olsun diyor ki, 'Kararımız evet' yine her girdiğimiz esnaf ve halkımız diyor ki, 'Türkiye'nin geleceği için, istikrarı için, istikbali için istikrarı için oyumuz evet'. Vatandaşlarımız 16 Nisan'ı sabırsızlıkla bekliyor. 16 Nisan'da hem içerideki hem de dışarıdaki şer ekibine şer grubuna gerekli cevabı her zaman olduğu gibi Bozkır verecek. Buradan biz bunları tüm halkımıza yansıtmak istiyoruz. Bizi çok büyük bir olgunlukla, misafirperverlikle bağrına basan, karşılayan tüm Bozkırlı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum" diyen Milletvekili Baloğlu, gittiği mahallelerde de yaşlı ninelerimizle hasbihal olurken, onlarında dualarını aldı. Referandum çalışmaları için başka bölgelere gitmek üzere ilçemiz Bozkırdan da vedalaşarak ayrıldı.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.