Recent Comments

BAŞKAN ALTAY BOZKIR ve SEYDİŞEHİR’DE REFERANDUM İÇİN DESTEK İSTEDİ

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır ve Seydişehir'e güçlü Türkiye için destek ziyaretleri gerçekleştirdi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı referandumu için destek çalışmalarına devam ediyor. Referandum çalışmaları kapsamında Bozkır ve Seydişehir'i ziyaret eden Başkan Altay, esnaf ve vatandaş buluşmaları gerçekleştirerek Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında bilgilendirme yaptı ve destek istedi. Başkan Altay'a, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer'de eşlik etti.

Destek ziyaretlerine Bozkır'dan başlayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır Belediyesini ziyaret ederek burada Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ile bir araya geldi. Bozkır Belediyesine gerçekleşen ziyaretin ardından Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Altay fidan dikim etkinliğine katıldı. Bozkır programı vatandaş ve esnaf ziyaretleri ile devam etti.

Destek ziyaretinin öğleden sonraki kısmında Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile bir araya gelen Başkan Altay, Seydişehir'de esnaf ve vatandaşlardan güçlü bir EVET desteği istedi.

16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında Bozkır ve Seydişehirli hemşehrilerimize Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatmak ve destek için ziyaretler gerçekleştiriyoruz diyen Başkan Altay, " Referandum çalışmaları kapsamında Bozkır ve Seydişehir'i ziyaret ettik. Belediye Başkanlarımızın yaptığı güzel işlere şahitlik etmekten büyük mutluluk duyduk, her iki başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bu hizmetler yapılırken belediye ile ilçe teşkilatlarımız arasındaki uyumda bir o kadar önemli. Çünkü bir yerde birlik ve beraberlik varsa orada bir başarı ortaya çıkıyor. İlçe teşkilatlarımıza da bu manada teşekkür ediyorum" dedi.

Artık referandumun son düzlüğündeyiz diyen Başkan Altay, "Güçlü ve Büyük Türkiye için referandumda çok yüksek bir EVET kararı bekliyoruz. Referandumda her oyun büyük bir önemi var. Buralarda alınan fazladan bir EVET oyu, verilen bir hayır oyunu dengeleyecek. Sizlerden bu konuda büyük katılım bekliyorum. Mutlaka herkesin pazar günü sandıkta oy kullanmasını rica ediyorum. Zaten öndeyiz deme bir lüksümüz yok. Rabbim yolumuzu açık etsin. Konyamızın tabiriyle emeğimiz yağlı olsun. Hemşehrilerimizin bu konuda desteğini bekliyoruz. İnşallah 16 Nisan'dan sonra yeni ve Büyük bir Türkiye'ye kavuşacağız" dedi.

Vatandaşları14 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek Konya mitingine davet eden Başkan Altay," Anadolu'dan Sayın Cumhurbaşkanımızı en güzel destekle göndermeyi arzu ediyoruz. Bu konuda hepinizden de destek istiyoruz. İnşallah memleketimiz için, çocuklarımızın geleceği ve tüm ümmet için hayırlısı olur. İnşallah Türkiye daha mutlu ve büyük bir geleceğe 17 Nisan sabahı adım atmış olacak" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.