Recent Comments

Başkan Çelmeli’den seçmene teşekkür


AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli gazetemiz Bozkır Postasına gelerek, 16 Nisan Halkoylaması Seçimlerinde alınan başarıyla ilgili açıklamalarda bulunurken, seçmenlere teşekkür etti.
16 Nisan 2017 tarihinde yapılan halkoylamasının ardından gazetemize ziyarete gelen ilçe Başkanı Memduh Çelmeli'yi ve beraberinde bulunan Bozkır Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bozkurt'u, ilçe teşkilatından Cahit Günindi ve Özgür Örs'ü gazetemizin Genel yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz karşıladı.

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, "Milletimiz 16 Nisan Halkoylaması Seçimlerinde sağduyulu davranarak oyunu istikrardan ve güvenden yana kullandı" dedi.

Başkan Çelmeli, teşkilatların özverili çalışmasına değinerek şunları söyledi; "16 Nisan Halkoylaması tarihinin belli olmasından sonra gece gündüz demeden ilçemizdeki tüm mahalle ve sokakları dolaşarak halkımıza Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlattık. Bu süreçte, Bozkır İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe Kadın Kollarımız ve ilçe Gençlik kollarımız bizlere tüm çalışmalarımızda eşlik etti. Kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemiz için, istikrar için bizimle birlikte gecesini gündüzüne katan tüm teşkilat mensuplarımıza, çalışmalarımızda bize destek veren Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, partimizin tüm kademelerinde görev yapan teşkilat mensuplarımıza Üyelerimize ve halk oylamasına destek veren vatandaşlarımıza ilçemizde ve ilimizde bu sonuçları almamızı sağlayan tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Daha sonra İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Halkoylaması sürecinde kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Bozkır İlçe Başkanına, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanına ve Teşkilatlarına ayrı ayrı teşekkür etti. Başkan Çelmeli bu partilerin üyelerine de teşekkür ederken, diğer partilere gönül vermiş partilerin seçmenlerine de teşekkür etti.

Çelmeli gazetemize yaptığı açıklamalarının sonunda, Bozkır ilçemizde Evet diyen seçmenlere de, Hayır diyen seçmenlere de teşekkürlerini sunarken, sözlerini şöyle tamamladı: "Vatandaşlarımız, Halkoylamasında Cumhurbaşkanlığı sistemine evet diyerek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerlememizin önünü açmıştır. Halkımız istiklal istikbal istikrar için evet oyu kullandı. Ülkemize ve Milletimize halk oylaması hayırlı olsun" diyerek gazetemizden vedalaşarak ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.