Recent Comments

Başkan Gün makamını gençlere teslim etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Belediye Makamını Merkez Cumhuriyet Orta Okulu öğrencileri Fatma Reyyan Uçar ve Emre Dinç'e teslim etti. Belediye Makamına geçen genç Başkanlar Uçar ve Dinç, Bozkır ile ilgili projelerinden bahsettiler, eğitim alanındaki düşüncelerini aktardılar.

Bozkır ile ilgili projelerinden bahseden genç Başkan Emre Dinç, Bozkır'a bir şehir oteli kazandırılmasını istedi. Okulunun sorunlarını dile getiren Başkan Fatma Reyyan Uçar, Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz'ı arayarak, okullarının ihtiyaçlarını iletti.

Geleceğimizin teminatı olan gençlere makamını teslim eden Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, gençlerin cesaretinden dolayı, açık ufuklarından dolayı, Bozkır için memleketimiz için değerli düşüncelerinden dolayı duyduğu gururu dile getirerek, öğrencelere teşekkür etti.

Başkan Gün, etkinliğin bitmesinin ardından Cumhuriyet Orta Okulu öğrencileri Fatma Reyyan Uçar ve Emre Dinç'e hediyelerini verdi. Daha sonra Başkan Gün, öğrencilerin velilerini arayarak, öğrencilerin sorumluluk sahibi olarak, üstün cesaretinden ve değerli fikirlerinden dolayı teşekkür etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.