Recent Comments

Başkan Murat Aydın Derelilerle kahvaltıda buluştu

Konya Bozkır Dereliler Dernek Başkanı Ahmet Ilgaz hemşerilerini Belediye Başkanı Murat Aydın ile kahvaltıda buluşturdu. Başkan Murat Aydın 16 Nisan'da Derelilerden EVET desteği istedi.

Haberin Videosu!!!
Konya Bozkır'a bağlı Dereköy Mahallesinin Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren Dereliler Derneği her 15 Günde bir düzenlediği ve uzun yıllardır geleneksel hale getirdiği kahvaltı programlarıyla ilçemizde hemşerilerinin sesi olmaya devam ediyor. Zeytinburnu Dereliler Derneği her hafta İstanbul'daki Derelilerle her 15 günde bir hafta sonu kahvaltılarında buluşuyor. Kahvaltılarda âdeta izdiham yaşanıyor. Birçok köy ve mahalle derneği sadece tabela derneği olmak öteye gidemezken Federasyonların dahi yapmaktan zorlandığı organizasyonlara Zeytinburnu'nda imza atan Dereliler Derneği tebrikleri hak ediyor.

Konferans, Piknik, İftarlar, Spor Etkinlikleri, Arapaşı, Aşure, gibi birçok organizasyonlar ile 500-1000 Kişilik salonları hınça hınç dolduran Derelilerin İstanbul ve Zeytinburnu'ndaki birlikteliğine öncülük yapan Zeytinburnu Derelilerin bu haftaki onur konuğu Zeytinburnu Belediye Başkanıydı.

Dereliler Derneğinin yönetim kurulu ve Başkan Ahmet Ilgaz Geleneksel kahvaltı programına renk katan Belediye Başkanı Murat Aydın'a teşekkür etti. Dernek Başkanı Ilgaz konuşmasını şöyle sürdürdü. Yaklaşık 20 Yıldır STK'larla birlikte siyasetinde içindeyim. 16 Nisan'da referandum var. Demokrasi herkesin özgür iradesini sandığa yansıtmasıdır. Bütün görüşlere saygım sonsuz. Fakat 15 Temmuzdan bugüne ülkemizin karşı karşıya kaldığı tablo ortaydayken ben bu işi bir seçimden öteye memleket meselesi gördüğün için EVET diyeceğim dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın 18 Yıl önce Belediye Başkanı Adayı iken Derelilerle kahvaltıda buluşmuştuk. 18 Yıl sonra yine çok önemli bir seçim öncesi beraberiz. Dereliler ilçemizin en aktif derneklerinden biridir. Başkan Ahmet Ilgaz'a ve Derelilere ilçemize kattıkları bu renkten dolayı teşekkür ediyorum.

Başkan Aydın 16 Nisan ülkemizi için dönem noktası olacak ve artık bu tarihten itibaren halkın iradesi yönetime yansıyacaktır dedi. Başkan sözlerini şöyle sürdürdü. Yeni değişiklikle halk direk devleti yönetecek kişiyi seçecek. Burada halk seçice doğrudan halka hizmet edilecek. Fakat meclis üyeleri Başkanı seçse başkan meclis üyelerine hizmet edecek. Bu değişiklik kesinlikle halkın yararına olacak. Size şöyle bir örnek vereyim şu anki Cumhurbaşkanımız bir dönem seçildi şuan anketlerde kendisine büyük destek var ikinci kez de seçilebilecek. Şuan istediği kanunu çıkarabilir fakat hiçbir sorumluluğu yok. Yeni yapılacak değişiklik Recep Tayyip Erdoğan'ın yetkilerini sınırlıyor. Denetimini artırıyor. Peki derdi ne derdi gelecek.  Bu ülkenin geleceği. Artık bu ülkede istikrar olsun koalisyonlar devri bitsin. Darbeler olmasın. Şuan Devlet memurları Kaymakam, müftü, emniyet müdürü bir aksilik yapsa bununla ilgili çok fazla Başbakana ve Cumhurbaşkanına yansımıyor. Sizde artık Türkiye'yi statüko değil ülkemizi biz yönetelim diyorsanız 16 Nisan'da EVET'e sahip çıkın. Bu son 80 yılda önümüze gelen en büyük fırsat dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.