Recent Comments

Hayati Şenel öğretmeni binler uğurladı!

Bozkır'da 24 yıldır öğretmenlik mesleğini yürüten, hemşehrimiz Hayati Şenel geçirdiği kalp krizi sonucunda hayata gözlerini yumarak Hakka yürüdü. Fen Bilgisi Öğretmeni Hayati Şenel'in cenaze namazına katılan binlerce kişi ve öğrencileri son yolculuğuna uğurladı.

İlçemizde 24 yıldır çeşitli okullarda öğretmenlik mesleğini yürüten Hayati Şenel öğretmen genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumarak Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Şenel öğretmen son olarak Bozkır Atatürk Ortaokulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapıyordu. 50 yaşındaki Hayati Şenel, 19 Nisan 2017 günü Bozkır Merkez Camiinde kılınan Öğle Namazı sonrası

binlerce kişinin omuzlarında taşınarak ilçe mezarlığında toprağa verildi. Hayati Şenel öğretmen son yolculuğuna uğurlanırken, öğrencilerinin de yalnız bırakmadığı ve göz yaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'nin eniştesi olan Hayati Şenel öğretmen, 2011 yılında geçirdiği kalp krizinde, hava ambulansı ile Konya'ya kaldırıldığı ve o tarihte geçirdiği kalp krizini atlattığı öğrenilirken, o tarihten bu yana da aralıklarla Konya'ya kontrole gidip geldiği belirtildi.



Hayati Şenel Öğretmen, 18 Nisan 2017 günü yine Konya'ya kontrole gitmek için sabah saatlerinde minibüslerin bulunduğu yere evinden yürüyerek gelirken aniden yol kenarında fenalaştığı öğrenildi. Öğretmen Şenel'in yol kenarında fenalaştığını gören, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Yıldırım olayı fark eder, etmez arabasıyla Bozkır Devlet hastanesine kaldırmış. Burada yapılan müdahalenin ardından, Konya'dan hava ambulansı çağrıldığı, hava ambulansıyla Konya'ya kaldırılan öğretmen Hayati Şenel tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumduğu ve acı haberi alan ailesi, yakınları hastanede fenalaştığı, yine aynı haberi alan öğrencileri de gözyaşlarını tutamadığı öğrenildi. Hayati Şenel öğretmenin salasını duyan ilçe halkının da üzüldüğü ve Bozkır'ı mateme boğduğu görüldü.

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden genç öğretmen 19 Nisan 2017 tarihinde de Bozkır'da toprağa verildi. Öğretmen Hayati Şenel'in cenazesine, İlçe Kaymakamı Emre Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, öğretmen arkadaşları, çok sayıda öğrencileri, velileri ile binlerce sayıda ilçe halkının katıldığı görüldü.

Bozkır Postası Gazetesi olarak genç yaşta hayata gözlerini yuman merhum Hayati Şenel öğretmene Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, öğrencilerine ve tüm ilçe halkına başsağlığı dileklerimizi sunarız.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.