Recent Comments

İnşallah ileride Vali Olarak Görürüz’

Akçapınar Muhtarı Nejat Şen gazetemiz Bozkır Postasına yaptığı ziyarette: "Bozkır'a üç ay önce atanan Bozkır Kaymakamımız Emre Öztürk'ün kısa sürede sorunlarımızla bizzat ilgilendiğine şahit oluyoruz" derken, kaymakam Öztürk'e övgüler yağdırdı.
İlçemize bağlı Akçapınar Mahallesi Muhtarı Nejat Şen, gazetemize yaptığı ziyaretinde, Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz'la gerçekleştirdiği sohbette; Bozkır'a üç ay önce atanan yeni kaymakamımız Emre Öztürk'ün bizzat halkın sorunlarıyla ayaklarına kadar giderek ilgilendiğine şahit oluyoruz dedi.

Muhtar Nejat  Şen, kaymakam Öztürk'e Allah'tan sağlık, mutluluk dilerken, çalışmalarında da üstün başarılar dilediğini ve inşallah ileride de Konya Valisi olarak görmek istediğini söyledi.

Akçapınar Muhtarı Nejat Şen gazetemize yaptığı açıklamalarda şu ifadelerine yer verdi: "Bozkır Kaymakamımız Emre Öztürk ile ilgili gazetenizde çıkan haberleri takip ediyor ve okuyorum. Kaymakamımızla ilgili yaptığınız haberler aynen birebir doğrudur. Sizlerde Bozkır Postası Gazetesi olarak gerçekten kamuoyu araştırmalarınızı ve basın görevinizi çok iyi yapıyorsunuz. Gazeteniz çalışanlarını bundan dolayı tebrik ediyorum. Ben üç yıldır Akçapınar Muhtarlığı görevini yapmaktayım. Yeni kaymakamımıza mahallemdeki gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın durumlarını izah ettim. Kendisinden Allah razı olsun, ayağının tozuyla Akçapınar Mahallemize gelerek vatandaşlarımızın durumlarını yerinde bizzat kendisi görmüştür. Vatandaşlarımıza şefkat elini uzatarak elinden gelen tüm gayret ve çabaları göstererek birebir ilgilenmiştir. Kanunlar çerçevesinde elinden geleni yapmak için mücadele verdiğine şahit oldum. Vatandaşlarımız kaymakamımızın bu davranışına karşı şöyle dediler: 'kaymakamımızdan Allah razı olsun. Bizlere ister destek olsun, isterse olmasın. Ayağımıza kadar gelerek sorunlarımızı dinledi ve derdimize derman olmaya çalıştı. Kaymakamımızın bu örnek davranışları, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tam istediği gibi biri olarak gördük' demektedirler."

Öte yandan Muhtar Şen, Mahalle halkının gönlünde taht kuran ve halkımızın ayağına kadar giderek sorunlarına merhem olmaya çalışan Kaymakam'ın yanında olacağını ve kaymakamı yalnız bırakmayacağını söylerken, kaymakam Öztürk'ün ilerde inşallah valiliğe kadar yükselmesini beklediğini belirtti. Şen, bir insanın yükseldikçe, alçalmasını bilmesi gerektiğini ve kaymakam Emre Öztürk'te de onu gördüğünü söylerken, kaymakam Öztürk'ün inşallah ileride Konya Valisi olarak da görmek istediğini sözlerine ekleyerek gazetemizden ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.