Recent Comments

MAHCUBUZ

Ali Dutal
Yüceler yücesi, tüm övgülerin övgüde kifayetsiz kaldığı Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in dünyaya teşriflerinin seneyi devriyesine girmiş bulunmaktayız.
-Ey Allah'ın Resulü!
Zat'ı Şerifinize layık ümmet olamamanın ezikliği içinde manevi huzurunda mahcubiyet içindeyiz.
-Mahcubuz!
Ümmet, ümmet olma şuurunu kaybetmiş, birlik beraberlikten uzaklaşarak küffarın istilasına uğramıştır. İslam coğrafyasında kanlar sel olup akmakta; bombalar, füzeler Müslüman canına kastetmektedir.
-Mahcubuz!
-İslam'ın son kalesi Osmanlının varisi Müslüman Türk Milleti, her türlü araçla İslam'dan uzaklaştırılmaya çalışılmakta; geçici dünyanın gizemine kaptırılarak ebedi dünyası unutturulmaktadır.
-Mahcubuz!
-Zina, riba, içki, kumar gibi büyük günahlar aleni işlenir hale gelmiş; en acısı bu büyük günahlar meşrulaştırılmıştır.    
-Mahcubuz!
-Bir takım haddini bilmezler sünnetlerini etkisiz kılmak için kitabımız Kur'an-ı Kerimin hilafına "Kur'an Bize Yeter" diyerek; Yüce Zat'ı Şerifinize saygısızlık içerisindedirler.
-Mahcubuz!
Zatı Şerifinize selavat getirilmesine "YAĞCILIK" diyen hoca kılıklı densizler televizyonlarda kol gezerken, itibar görürken bunlara tepki göstermesi gereken kurum ve kuruluşlar sesini çıkarmamaktadır.
Oysa ki Hadis-i Şeriflerinizde;
Şefaatime en layık olan, bana en çok salât okuyandır. (Tirmizi)
Yanında anıldığım halde bana salevat getirmeyenin burnu sürtülsün. (Tirmizi)
Kıyamette bana en yakın olan, en çok salevat getirendir. (Tirmizi)"  .
Her gün yüz defa salevat getiren, münafıklıktan ve cehennem ateşinden uzaklaşır ve kıyamette şehitlerle beraber olur. (Taberani)
Bir kimse, bana salevat getirdiği sürece, melekler de, onun için istiğfar eder; artık isteyen az, isteyen çok salevat getirsin.(İ. Ahmed)" buyurmaktasınız.
-Mahcubuz!
Yine kendilerini Müslüman olarak tanımlayan kimi çevreler Zat'ınızın kati emirlerinin hilafına "Eshabı" nın bazılarına dil uzatmaktadırlar.
-Mahcubuz!
Camilerimiz boş, hatta bomboş; Müslümanlar cemaati hafife aldıkları gibi namazdan da uzaklaşmışlar; namaz kılanların sayısı çok azalmış; namazlarını kılmadıkları yetmiyormuş gibi namazı itibarsızlaştırmanın çabası içerisine girmişlerdir.
-Mahcubuz!
Cami imamlarımız tatil günleri evlerinde oldukları halde "izinliyim" gerekçesiyle cemaate iştirak etmedikleri gibi mahcubiyet bile duymamaktadırlar.
-Mahcubuz!
Müslüman kızları tesettürden uzaklaşarak Zat'ınızın lanetlediği "giyinik çıplak" hali içerisinde büyük çoğunluğu pantolon ve buna benzer giysiler giymektedirler.
-Mahcubuz!
Mahremiyet ortadan kalktı; kadın erkek aynı ortamı paylaşmakta; bu duruma karşı olanlar ise suçlanmaktadır.
-Mahcubuz!
-Mahcubuz Ey Allah'ın Resul'ü mahcubuz!
Mahcup olacak o kadar çok halimiz var ki anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalır.
Ahir zaman ümmeti olmak ne zormuş ey Allah'ın Resulü; hoca kılıklı adamlar vasıtasıyla iman ve esaslarına  öyle bir saldırı var ki, ümmet dinden uzaklaştırılmaya çalışılmaktadır.
Ey merhametlilerin merhametlisi; ey şefkatlilerin şefkatlisi Efendimiz (sav); mahcubiyetimizi kabul ette bu ümmeti ŞEFAATİNDEN mahrum etme!

    




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.