Recent Comments

BOZKIR MYO 22.DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu'nda 2016-2017 Akademik Yılı mezuniyet töreni Okulu Müdürü Prof.Dr. Osman TUGAY, Md.Yrd. Öğr.Gör. Hasan TUTUMLU, Md.Yrd Okt. Ahu CAVLAZOĞLU DAVULCU ve akademisyenler tarafından hazırlanan programlar ile gerçekleştirildi. 

Haberin Tüm Fotoğrafları !!!

22. Dönem Mezuniyet Törenine, Selçuk Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Mehmet OKKA, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ender ERDOĞAN, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet DALKIRAN,Fen Fakültesi Biyoteknolojisi Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Deniz ULUKUŞ, Bozkır Cumhuriyet Savcısı Arif DOĞANBEY, Bozkır Beldiye Başkanı İbrahim GÜN, Ahırlı Belediye Başkanı İsa AKGÜL ve ilçe daire amirleri, Bozkır Meslek Yüksek Okulunun İdari ve Akademik Kadrosu, Öğrenci Velileri ve öğrenciler katılmıştır.

Tören açılış konuşması Bozkır Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Osman TUGAY tarafından yapıldı, törende Bozkır Belediye başkanı İbrahim GÜN ve Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet OKKA günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalarını yaptı. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Osman TUGAY tarafından, Rektör vekilimiz Prof. Dr. Mehmet OKKA'ya Selçuk Üniversitesi logolu naht tablosu hediye edildi. Bozkır Meslek Yüksek Okulu 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Bölümler Arası Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren bölümlere kupa verildi. Bozkır Meslek Yüksek Okulu'nda dereceye giren mezun öğrencilere başarı belgesi takdim edildi. Mezun olan tüm öğrencilere belge takdim edildi. Belgelerin alan öğrenciler hep birlikte keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadılar. Protokol tarafından, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Osman TUGAY'ın Toros Dağları Çiçekleri Fotoğraf Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi. Bozkır Kaşık Ekibinin gösterisi ve yöresel sanatçı Fazlı İNCE ve ekibinin konseri misafir ve öğrencilere keyifli bir gün yaşattı. Geleneksel Mezuniyet yemeği ile tören son buldu.

Mezuniyet Töreninden sonra Bozkır Çayı, Bozkır Aygır Pınarında incelemelerde bulunan Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet OKKA ve misafirler, daha sonra meşhur Bozkır tahininin yapılışını yerinde gördü ve tattı.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.