Recent Comments

Bozkır Belediyesi 102 Öğrenciyi Çanakkalye gönderdi


Konya ili Bozkır ilçesi Bozkır Belediyesi, Çanakkale zaferinin 102. Yılı münasebetiyle Bozkır'da okuyan 102 öğrenciyi Bursa ve Çanakkale gezisine gönderdi.
Bozkır Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleşen "Bozkır 388 şehidini selamlıyor" projesi kapsamında, Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçilen 102 öğrenci ve öğretmenler, Bursa ve Çanakkale gezisine gitti.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün yaptığı açıklamada "Bozkır 388 şehidini selamlıyor projesinin bu yıl 3. kez gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bu projeyi aksamadan her yıl devam ettireceğiz.

Sadece Çanakkale destanının yazıldığı o kutlu zaferde, 388 Bozkırlı şehidimiz bulunmaktadır.

Vatansever Bakımımızdan Çanakkale destanında 388 şehidimiz var. Tüm şehitlerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum. Bakımımızdan 102 çocuğumuz 388 şehidimizi selamlamak için yüzlerce kilometre uzaklıktan yola çıktı. Öğrencilerimiz 3 gün boyunca Bursa ve Çanakkale gezisini tamamladı. Bu projemiz aksamadan devam etmesi temennisi içerisindeyim. Tekrardan Çanakkale'de şehit olan başta Bozkırlı 388 şehidimizi selamlıyor, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" dedi.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.