Recent Comments

Bozkır, Halk Eğitim Merkezi ve Komek Yıl Sonu Sergisi gerçekleştirildi.

Bozkır Halk Eğitim Merkezi ve Bozkır Komek'in ortaklaşa düzenlemiş olduğu 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı, yılsonu sergisi yoğun katılımla gerçekleştirildi.



Bozkır Halk Eğitim Merkezi ve Komek Bozkır Kurs Merkezi ile birlikte düzenlenmiş olan yılsonu sergisi 3 gün boyunca Bozkır Halkı ve Bozkır Protokolü tarafından yoğun ilgi gördü. 2016-2017 Eğitim Öğretim Öğretim döneminde Usta öğreticilerin kontrolünde bir birinden güzel ürünler elde eden kursiyerlerin ürünleri sergide büyük beğeni ve ilgi gördü.

Bozkır Halk Eğitim Merkezi Sergi salonunda gerçekleştirilen serginin açılış programına Bozkır Kaymakam vekili Orhan Yalınız, Bozkır Belediye Başkan Vekili Hayri Ak, Bozkır İlçe jandarma Komutanı Üsteğmen Özgür Can, Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet ve AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bozkır Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Çatdere yaptığı açıklamasında "Güzel başlayıp güzel biten bu sergi için değerli müdür yardımcılarıma, öğretmenlerim ve tüm çalışma arkadaşlarıma, Bozkır KOMEK Kurs Sorumlusu Örs Fatma a ve personeline ayrı ayrı teşekkür ederim.

Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost, arkadaşlarımıza ayrıca ekip olarak katılan Bozkır Protokolümüze teşekkür ederim" dedi.

Sırıstat Haber Merkezi : Yakup Çetin
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.