Recent Comments

Bozkır'da şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

Bozkır Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı ile İlçe Jandarma Komutanlığı, ilçedeki şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi.

Haberin Tüm Fotoğrafları !!!


İlçe Jandarmasının bahçesinde verilen yemeğe, Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Belediye Başkanı İbrahim Gün, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Özgür Can, İlçe Emniyet Amiri Ramazan Arlı, İlçe Müftüsü Seyit Böğet, Kurum ve Kuruluşların temsilcileri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İftar yemeği sonrası İlçe müftüsü Böğet tarafından yapılan yemek duasının ardından Özgür Can, tek tek masaları gezerek şehit anaları ile yakınlarının hal ve hatırlarını sordu.

Üsteğmen Can, "Sizler ülkemizin birliği ve güvenliği için canını feda eden ve yaralanan en değerli varlıklarınızı bu vatan uğruna şehit ve gazi yaptınız. Bunun dünyada herhangi bir açıklaması ve tarifi yoktur. Bundan daha kıymetli ve bundan daha değerli bir fedakârlıkta yoktur. Onların bu fedakârlıkları ve kahramanlıkları bizlerin varlık sebebi olmuştur. Bizler sizler için ne yaparsak yapalım hakkınızı asla ödeyemeyiz.

Şehit analarına ve yakınları, bir ihtiyacınız olursa her zaman kapımız sizlere açıktır. Sizler bizim onurumuzsunuz" dedi.

İlçe Kaymakamı Öztürk, "Sizler canından aziz bildiği vatanları için canları feda eden şehitlerimizin yakınlarısınız. Sizler vatan için canlarını seve seve verecek olan gazilerimizsiniz. Burada memleketimizin gururu ve onuru şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin hiç şüpheniz olmasın sizlerle ilgili her meseleyi ve sizlerin taleplerini devlet olarak yakından takip ediyoruz" dedi.

İlçe Belediye Başkanı Gün yaptığı konuşmasında şehitliğin önemine vurgu yaparak, Bozkır ilçesi ile özdeşleşmiş Aslan Mustafa'm türküsünün bir şehit ağıtı olmasını anlattı. Etkinlik sonrası misafirlere çay ikramında bulunuldu.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.