Recent Comments

Bozkırın susmayan sesi SİRİSTAT.COM


Bozkıra ve bozkırlıya hiçbir menfaat beklemeksizin 7/24 bilgi,gezi ve haber akışı sunan sitemiz 10 yaşında.Kendini Bozkırlı hisseden tüm hemşehrilerimizin her gün bakmadan geçmediği sitemiz bugünlerde büyük bir gurur içerisinde.Kişisel özverilerle ki özellikle site kurucumuz Yakup ÇETİN kardeşimizin hem maddi hem manevi özverileriyle siristat.com ailesi giderek büyüdü ve bugünlere ulaştı.Sitemizin bu kadar takip eden hemşehrilerimize de sonsuz teşekkürler.

Amatör bir heyecan ve istekle başlayıp, hala aynı heyecan ve istekle devam ettiğimiz için, geçen 10 yıl çok kısa bir zaman gibi geldi bize.Bu heyecan ve istek inşallah hiç bitmez.


Bozkırlının Cuma pazarını beklediği gibi özellikle gurbetteki hemşehrilerimiz her gün sabırsızlıkla köyunden,bozkırımızdan fotoğraf , haber ,yazı beklediği bir heyecanın adı oldu siristat.com . Baharın yapılan yayla gezileri köy dernek ve vakıflarımızın faaliyetleri ile ilgili tüm haberler , Cuma pazarından görünümler binlerce kez takip edildi sitemizde.Kaç kez görmedik mi yakup bizim köye ne zaman gideceksin sabırsızlıkla fotoğraf ve haber bekliyoruz cümlelerini.

Siristat.Com ailesi olarak bugünlere ulaşmamızı sağlayan Cenab-ı Allaha sonsuz şükürler olsun.Bugunlere Bozkırlılar olarak hep birlikte geldik.İnşallah nice 10 yılları görmek nasip olur.

Sitemizin imtiyaz sahibi Yakup Çetin kardeşimize tekrar teşekkür ediyorum.Sitemizi en güzel şekilde anlatan cümlemizle yazıma son veriyorum.

UZAKLARI YAKIN EDEN SİTE WWW.SİRİSTAT.COM

Mustafa Dönmez
02.06.2017
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.