Recent Comments

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz KOÇ´un LYS Mesajı

Sevgili Öğrenciler;

10 Haziran 2017 Pazar günü başlayacak olan Lisans Yerleştirme Sınavları( LYS )'na sizler elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için hazırlandınız.  Gayretli çalışmalarınızla başarıya ulaşacağınıza yürekten inanıyor ve sizlere güveniyorum. Kendinize güvenerek sınava giriniz. Sınav esnasında ne kadar rahat olursanız bilgi birikiminizi ve yorum gücünüzü daha rahat kullanırsınız. Bu da sizlerin hedeflerinize bir adım daha yaklaşmanızı sağlayacaktır.

Sevgili Veliler;

Çocuklarınızın başarısı için birçok fedakârlıklar yaptınız, yapıyorsunuz. Onların başarısını görmek elbette hakkınız. Daha şimdiden sınavın sonucu ne olursa olsun; onların yanında olduğunuzu hissettirmeli ve moral vermelisiniz. Bu onların stresini azaltacak, sınavlarının daha başarılı geçmesini sağlayacaktır. Bu sayede sizlerde her zaman olduğu gibi çocuklarınızın başarılarında onlara katkı sağlayacaksınız.

Öğrencilerimizin eğitiminde desteklerini esirgemeyen tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür eder, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.

Cengiz KOÇ

İlçe Milli Eğitim Müdürü
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.