Recent Comments

MEZUNİYETİN 30. YIL ANISINA


MEZUNİYETİN 30. YIL ANISINA!..

Bozkır End. Mes. Lisesi 1987 mezunları olarak geleneksel olarak düzenlediğimiz
piknik buluşmamız 2 Temmuz 2017 Pazar günü Konya Meram Kozağaç parkında saat 9.00 da başlayacaktır.

İlk buluşmamız mezuniyetin 24. yılında yine Meram Kozağaç Parkı'nda Meram Kozağaç Spor Kulübü'nde biraraya gelmiştik.

Yıllarca birkaç arkadaş belirli zamanlarda buluşalım derdik ama bir türlü toplanamazdık 2011 yılı Ahmet Duran ve Ramazan Tuncer ile yaptığımız telefon konuşması sırasında gündeme geldi. Ahmet Duran ve Hüseyin Uyak ile beraber bu organizasyonu başarıyla gerçekleştirdik. Her yıl düzenli olarak bu mutluluğunu yaşıyoruz.

Bozkır Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri olarak hiçbir zaman sayımız binlere varmadı hatta bizim genel öğrenci sayımız diğer liselerin anca bir şubesi kadardı. Bu sayı azlığımıza rağmen gerek eğitim öğretim açısından gerekse sanat ve sportif açıdan her zaman okulumuzun başarılarla adını ön plana çıkarmakta maharetliydik. Arkadaşlar ile bu buluşma sayesinde yaptığı işler çoluk çocuk vs her konuda hasbihal ettik.

Allah'a şükür herkesin durumu iyi fakat trafik kazasında kaybettiğimiz Merhum Mehmet Ali Çiçek, Musa Akğül ve öğretmenimiz Yakup İçöz'ü hep güzel anılarla hatırlıyor rahmet ve şükranla anıyoruz.

24 Yıl sonra ilk buluşmamıza gelen arkadaşlar inanın çok fazla değişmemişler, gördüğünüz resimdeki arkadaşları sizlerle tanıştırmak istiyorum.

Ayaktakiler Soldan Sağa:

Ahmet Duran, Hüseyin Uyanık, Keramettin Akdemir, Şükrü Yeceer, Ali Şah Akan, Hacı Mehmet Gül ve Kudret Çalık

Oturanlar Soldan Sağa:

Muammer Tunahan, İsa Akgül, Ramazan Tuncer, Mekki Akpınar, Mustafa Akdağ ve Ergün Büyük

Hacı Mehmet Gül (Kaptan); Öğrencilik yıllarında her yönüyle örnek bir sporcu ve örnek bir takım kaptanıydı. Şimdilerde biraz göbek çıkmışta olsa mihrap yerinde.

Keramettin Akdemir; O her zamanki gibi en tecrübelimiz yaşça ve fiziki olarak en büyüğü ben ise okulun yaş ve fizik olarak ta en küçüğüydüm. Aramızda böyle bir zıt durum söz konusu arkadaş emekli oldu bize daha çokkk.

Ramazan Tuncer; İçimizdeki en kıvrak hareketli bir arkadaştı görüyorum ki hayat ondan çok şeyler alsa da kıpır kıpır cana yakın hareketli yapısında bir şey alamamış.

Ergün Büyük; öğrenciliğinde de güler yüzlü sevgi doluydu şimdide aynı güler yüzü tatlı dilli tavrı yerli yerinde duruyor onun adı değil yüreği büyük.

Mustafa Akdağ; O rüzgârın oğlu okul takımında sağ bekti seyirci gazına da iyi gelirdi sahada fırtınaydı. Şimdide biraz göbek var hatta dede de olmuş ama hala aynı hıza devam.

Ali Şah Akan; Öğrenciliğinde de sınıfın en fırlamasıydı şimdide öyle her zaman neşe kaynağımız olmasının yanında voleybol futbol gibi takım sporlarında başarıya okul takımlarımızda da oynardı.

Mekki Akpınar; Öğrencilik yıllarında tam bir Bozkır Efesiydi Akkiseli Macarlara karşı amansız bir mücadele vererek yıldızı parlamıştı. Şimdilerde Akkise Macarlarıyla çok sıkı bir dostluğu var Allah samimiyetlerini artırsın. Bozkır'a gidip te Mekki gardaşımın dükkânına uğramazsam Bozkır'a gitmiş saymam diyorum. Şu anda 1987 mezunlarının şanını şerefeni en iyi şekilde Bozkır'da temsil etmektedir.

Bünyamin Nas; Öğrenciliğinde de çok cana yakındı şimdilerde de aynı bu günlerde kızını evlendiriyor tüm bu yoğunluğuna rağmen katılarak dostlarına olan sevgisini göstermiştir.

Ahmet Duran; Öğrencilik yıllarından buyana her zaman rahat ulaşıp görüştüğümüz arkadaşlarımdan birisidir. Meram İlçe Milli Eğitim de memur olarak çalışıyor.

İsa Akgül; Çok iyi niyetli oldukça saf kalbi bir arkadaşımızdı. O artık süper market sahibi bir işadamı.

Hüseyin Uyanık; Organizasyonun yapılmasında çok gayret etti. Güler yüzlü saf ve temiz karakteriyle okulumuzun farklı biz yüzüdür.

Şükrü Yeceer; Çok güzel goller attığından ona TANJU derdik her zamanki gibi ağır başlı tavırlarıyla okulumuzun ağır abisidir. Bu yapısı değişmemiş.

Kudret Çalık; Arkadaşımız Çumra Karkın Kasabası'ndan gelerek Bozkır'da okudu Karkın ile ilgili ne görürsem hep onu hatırlarım. Öğrencilik yıllarımızdaki fiziki görüntüsünden hiçbir şey kaybetmemiş hatta saçına ak bile düşmemiş

İlhan İzel Tunahan; O kulübün maskotu iken şimdi Bozkır Gücü'nün lisanlı sporcusudur.

Gelemeyen arkadaşlarımıza hasretlerimizi belirterek gelecek yıl için 2 Temmuz 2017 Meram Kozağaç Parkında buluşmak dileğiyle herkesi bekliyoruz.

Muammer Tunahan
Bozkır Endüstri Meslek Lisesi 1987 Mezunları Adına
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.