Recent Comments

Bozkır Malmüdürü Zafer Palalı’nın tayini Datça Malmüdürlüğüne çıktı.

Bozkır Malmüdürlüğü görevini yürüten Zafer Palalı, Muğla Datça Malmüdürlüğü görevine atandı.
Müdür Palalı'nın tayini münasebetiyle Bozkır Kaymakamı veda yemeği düzenledi. Bozkır Kurum ve Kuruluşların amirlerinin katıldığı yemekte, Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk müdür Palalı'ya yeni görev yerinde de başarılarının devamını diledi.

Bozkır Malmüdürü Palı Yaptığı konuşmasında "Bozkır İlçe Mal Müdürlüğündeki görevime 01.07.2017 tarihinde başladım. Maliye bakanlığı personelinin yer değiştirme atanmalarına ilişkin yönetmelik hükmü gereği görev süremin dolması sebebiyle atamam Muğla Datça Mal Müdürlüğüne yapılmış bulunmaktadır.

Bozkır Mal Müdürlüğü personelleri olarak kanun, tüzükler ve yönetmelikler doğrultusunda Devletimize sadakatle bağlı, vatandaş odaklı ve vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarımızı yürüttük.

Görevim esnasında bizleri her türlü desteği ve morali veren Sayın Kaymakamımız Emre Öztürk Bey ile Belediye Başkanımız İbrahim Gün beye şükranlarımı özellikle sunuyorum. Öncelikle Bozkır halkımıza ve ayrıca birlik ve dayanışma içerisinde bulunduğumuz Mal Müdürlüğü personeli arkadaşlarım ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının başta amirleri olmak üzere Finans sektörünün iki öncü kuruluşu Ziraat Bankası ve Halk Bankası ile Sivil Toplum Kuruluşu Dernek, Oda ve Vakıf Başkanlarına ve tüm personellerine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bozkır Mükelleflerine ve Mal müdürlüğümüze öz veriyle hizmet veren Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerimize çokça teşekkürlerimi sunuyorum. Milli Emlak Servisimize ve Gelir Servisimize ve gelir servisimize her türlü desteği veren sayın mahalle muhtarlarımıza ve bilirkişi olarak hizmet veren Bozkır Emlakçılarına ayrıca teşekkür ediyorum.

Tabi ki her zaman Bozkır Halkına Sesimiz ve kulağımız olan değerli Bozkır Postası Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz'a ve internet sitesi Sırıstat Haber Merkezi sahibi Yakup Çetin'e ve tüm basın emekçilerine çok ama çok teşekkür ediyorum" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.