Recent Comments

Uyar ve Göktepe ailelerinden muhteşem düğün töreni

Bozkır'ın tanınmış iki ailesi Uyar ve Göktepe aileleri, dünür oldular. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde deyim yerindeyse Bozkır kaşık ekibi davetlileri coşturdu.

Bozkır'ın işadamlarından Göktepe Tahinlerinin sahibi Mehmet Ali Göktepe amcamızın oğlu Ercan Göktepe'nin oğlu Ramazan Göktepe, hayatını Uyar ailesinden Sorkunlu Mustafa Uyar'ın kızı Büşra Uyar ile birleştirerek dünya evine girdi.

Bozkır-Selçuklu Kapalı Pazar Alanında muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Ramazan ve Büşra çiftinin düğün törenine katılım oldukça yoğun oldu. Uyar ve Göktepe ailelerinin bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemeyen davetliler, Bozkır Kapalı Pazar Alanını doldururlarken, Mustafa Yaylalı'nın kaşık ekibinin ise davetlileri coşturdukları görüldü. Düğün törenine katılan misafirleri, her iki ailede yakından ilgilendi.
Misafirlerine tek tek teşekkür eden Uyar ve Göktepe ailelerinin heyecanı ve mutluluğu dikkatlerden kaçmadı. Aynı şekilde Büşra ve Ramazan çiftinin heyecanı ve mutluluğu da gözlerinde okunuyordu.

Bozkır Postası Gazetesi olarak tüm düğünlerde çiftlere dilediğimiz mutluluğu aynı şekilde Büşra ve Ramazan çiftine de dilerken, yüce rabbimizden bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.