Recent Comments

Yaz Okulunun Açılışı Yapıldı

Bozkır KOMEK yaz okulu; Bozkır kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve Bozkır Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Çatdere'nin katılımıyla gerçekleşti.
 Bozkır KOMEK'in yaz okulu açılış Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından protokol konuşmalarıyla devam etti. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa açılan yaz kursları hakkında bilgi verildi. Kurslarda Dini (Elif-Ba, Kuran-ı Kerim) ve Değerler Eğitiminin yanı sıra, Sportif Etkinlikler, Yüzme Dersleri ve Sanat Eğitimlerinin yapılacağı, şehir gezileri ve yaz kampı ile yaz kurlarının 25 Ağustosta tamamlanacağı bilgisi verildi. Kurslara yoğun bir talep olduğu ancak 300 öğrencilik bir kontenjan olduğu için geri çevrilen öğrenci ve veliler için üzüntüler ifade edildi.

Protokolün başarı dileklerinin akabinde; her bir öğrenciye verilmek üzere hazırlanan öğrenci çantaları (Elif-Ba, Kuran-ı Kerim, Değerler Eğitimi Kitapları, Sanatsal Faaliyetler için materyaller, diş fırçası ve macunu, şapka, sırt çantası v.b) dağıtılarak program son buldu.








Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.