Recent Comments

Başlık yok


Artik yasa ile buyukşehir yasasi ile Bozkir,a bagli tum koy ve kasabalar Bozkir,ın mahallesi olmustur, hala kasaba levhalari yol kenarlarinda dursada bu boyledir.


Hali ile bu durum vatandasta bazi bekletilere sebep olmustur. En basitinden mesela sokaklarimiz, altyapimiz, ulasim vs. gibi onemli hizmetlerin saglanmasi gerekirken, gostermelik bir kac şey haricinde bir hizmetin oldugu soylenemez.


İsin en uzucu tarafida vatandas olarak elestiri ve talebimizi Bozkir belediyesine ilettigimiz vakit, oksurseler ozel telefonlara mesaj gondermek suretiyle vatandasi bir reklam panosu gibi kullanmakta bir beyis gormeyen sn. Bozkir belediyesi kendisini gonderilen bir talebimizle ilgili guya bu hesabini kullanmadigindan bahisle basit bir cevap verme yolunu secmistir, ancak bu cevap verme sirasi bize gelmek üzeredir unutulmamasi gerekir.


Hernekadar duymazdan gelselersede biz buyuksehir hizmeti bir yana, vatandasin hem ekili arazisini hemde sagligini tehtit eden, Dere mahallesinin Sorkun tarafindaki kanalizasyon patlagi vatandasin dikkatinden kacirmak icin sadece yol kazilmak suretiyle alttan boru ile ÇARŞAMBA Çayina birakilmistir. Birakin baska hizmetler halkin sagligini bari dikkate alarak gereginin acilen yapilmasini istirham ediyorum. İste konu ile alakali goruntu.


22 Agustos 2017


Abdullah PEHLİVAN1
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.