Recent Comments

Bozkır Şehir İçi Ulaşım Hizmeti iptal edildi.


İlçemizde Bozkır'da Bozkır Belediyesi yürütülen şehir içi ulaşım hizmeti iptal edildi.
Konya Büyükşehir Belediyesinden edindiğimiz bilgilere göre Büyükşehir Yasası ile yerel yönetimlerden ulaşım hizmeti tamamen alınmış ve bu durumun sonucu itibariyle Bozkır Belediyesi tarafından yürütülen taşıma hizmeti ilçemizde tamamen durduruldu.

Şuanda ilçemizde özel teşebbüs anlamında da şehir içi taşıma hizmeti olmadığı için sadece özel araçlarla veya ticari taksilerle ulaşım sağlanabiliyor. Kaldırılan ulaşım özellikle hastane anlamında elzem olsa da TOKİ Konutları, Üniversite ve Anadolu Lisesi ulaşımına da hizmet vermekteydi.

Şehir içi ulaşım anlamında özellikle Hastane ulaşımı tamamen durmuş durumda bu konuda sitemize vatandaşlar tarafından şikâyet ve konu hakkında bilgi talepleri sonucunda hizmetin durmasının sebebini öğrendik ve konu hakkında Konya Büyükşehir Belediyesi açık masa birimine bildirimde bulunduk. Talebimizin sonucunu ve şehir içi ulaşımın Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ne zaman verileceği veya verilip verilmeyeceğini merakla bekliyoruz.

Konu hakkında vatandaşlarımızında internet üzerinden https://ebelediye.konya.bel.tr/webportal/index.php?wwsayfa=5047 adresinden veya 153 nolu açık kapı telefondan talepte bulunurlarsa en kısa zamanda sorun çözülecektir.

Konya Büyükşehir Belediyesi başvurumuz şu şekildedir; 
Açık Kapı Başvuru No 45550 
Başvuru Tarihi 02-08-2017 
Başvuru Saati 14:58

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.