Recent Comments

Bozkır’ın ilk hafız ve Hafizeleri icazetlerini aldı.

Konya'nın Bozkır ilçesinde, Bozkır İlçe Müftülüğü ve Bozkır Bimder (Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği) birlikte Hafızlık İcazet programı düzenledi.


Haberin Videosu !!!
Bozkır İlçe Müftülüğü ve Bozkır Bimder tarafından yapılan icazet programının sunumunu Aslan Mustafam gerçekleştirdi. Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün tarafından hafızlığa geçen çocuklar ödüllendirildikten sonra Grup Şems'in ilahileri ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar program devam etti.

Gecede Bozkır Müftülüğüne bağlı Tevfik Bilge ve Hz. Aişe Kur'an Kurslarında Hafızlıklarını tamamlayan Hafızlar Halit Ayyıldız, Mehmet Ayyıldız, Muharrem Kuyucu, Mevlüt Bütüner ve Hafizeler Habibe Demir, Zeynep Yurtçu icazetlerini aldı.  

Bozkır Yeni Kapalı Pazar alının da 22.08.2017 Salı günü 20:00'de 4 hafız ve 2 hafizenin icazet aldığı programa Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, TMSF 1 Daire Başkanı Abdullah Güzelülger, Kurum ve Kuruluşların Amirleri ve çok sayıda vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.